Değerli okurlar, iki yıldır mücadelesini verdiğim Gürcistan olaylarında nihayi sonuçlar alınmaya başlandı. her ülke kendini hukuk devleti olarak görür, ancak ben bu hukuk anlayışını asla Gürcistan da görmedim. 2 yıldır mücadelesini verdiğim Türk vatandaşlarının niihayı sunuçları alınmaya başlandı. 13 Türk serbest kaldı. Tabii ki bu yeterli değil. daha önce yazılarımızda belirttiğim gibi Gürcistan da kelimeler polis ve Savcı nin ağzından çıkar. onlar ne derse kanun orda öyle işler. Asla senin savunma hakkın, haklılık derecen onları ilgilendirmez. tek kelime var onların ağzında PARA işte hukuk devleti olmayan, Para devleti olan Gürcistan ile süren mücadele de başlama vuruşunu ben yaptığım bu mücadelenin devamını Mağdur aileler dernek başkanı Nuriye Kaputoğlu yaptı. bir kadın olarak iyi bir mücadele örneği vererek kendi eşi Hamza Kaputoğlu ile birlikte 13 kişinin cezaevlerinden çıkmalarını sağladı.

      Bu oyunun birinci perdesi cezaevlerinde yatan daha 60 in üzerinde Türk var ve bu insanlarımız da uğradıkları haksızlıkların ne zaman neticeleneceğini beklemekte. T.C devleti artık bu insanlarımızın haksız yerde cezaevlerine yattıklarını bilmekte. Avrupa İnsan Hakları olaya el atarak 10 kişilik mağdur aileleri kabul ederek dertlerini dinledi. sıra şimdi Gürcistan da zor koşullarda cezaevlerinde yatan diğer Türklere geldi.

     Mağdur aileler dernek başkanı Nuriye Kaputoğlu gibi bende bu işin takıpçisi olacağım ve sonuna kadar mağdur edilen bu vatandaşlarımızın hepsinin serbest birakılmasına kadar takip edeceğim.