Yıllardır Gürcistan”a gidip gelirim, bazı bölgelerini kendi ilimden daha iyi bilirim, ancak Gürcülerden asla dost olmayacağını iyi bilenlerdenim. Para için insan satanlar çoğunlukta. Tüm Gürcüleri burada kast etmiyorum.

   Gürcistan kapısından başlayan sorunlar, en uç nokta olan Telavid”e bağlı Ahmetli ye kadar sürer, yaklaşık 700 km lık sınır olan Ahmetli bölgesine kadar Gürcüler aynı.

  Son 4-5 yıldır sürekli gündemde olan Eroin Tuzağı”nı hepimiz biliyoruz. 100 e yakın insanımıza tuzaklar kurularak bu insanlar sefilleştirilmiş ve cezaevlerine konulmuş ve yatırıldıkları cezaevlerinde olmadık işkencelere mahruz bırakılmıştır.

   Türk hükümeti eroin tuzağı kurularak cezaevlerinde yatan insanlarımıza işin içinde Eroin kelimesi olduğu için pek inanmamış ancak gerçekler ortaya çıkınca tuzak kurulduğu anlaşılmıştır. Ardından Fatura sahtekarlıkları başladı ve Gürcülerin Türk araçlarına kurdukları fatura tuzakları yine insanlarımızın milyonlarca dolarlarının kaybolmasına neden olmuştur.

   Yıllardır bu dertlerle uğraşan insanlarımızın bir çoğu Gürcü tuzaklarının izlerini hala silememişler.

   Her fırsatta yeni icatlar bulan Gürcüler bu kez ilaç tuzağı kurmaya başladı. Hemen hemen orta yaşın üzerinde tüm insanların üzerlerinde ilaçlar bulunmakta, ya mide, ya kalp, ya ağrı kesici, ya kan sulandırıcı, tansiyon düşürücü veya başka çeşit ilaçlar hepimizde bulunmakta. İşte uyanık gürcüler bu sayede Türklere karşı yeni bir yontma yolu buldular.

   Türk büyük elçiliği devreye girdi ve bu konu ile savaşma yoluna gidiyor. 9 Türk Gürcistan da üzerlerinde ilaç olduğu için tutuklandı. İki kişi üzerlerinde bulunan ağrı kesici veya başka bir ilaç için ilk etapta 3 er bin ları, yanı 1500 er dolar ödedi ve bir o kadar daha ödemek zorunda bırakıldı.

   9 kişi ise halen Gürcistan cezaevlerinde, nedeni belli üzerlerinde bulunan kendilerinin kullandığı ilaçlar.

   Mağdur Aileler Derneği Başkanını arayan Gürcistan Büyük elçisi bu konuda destek istedi, artık hükümetin bu işlere el atması gerekiyor. Cebinde TC kimliği taşıyan, Türk bayraklı kimlikleri taşıyan herkese bu devletin sahip çıkması gerekiyor.

   Toplam nüfusu Başkentimiz kadar olmayan Gürcistan a son 10 yıldır milyarlarca dolar sadece bu yoldan ödedik, biz değilmiyiz Gürcistan a verdiğimiz hucum bot ile Türk balıkçı teknelerini vurduran. Biz değilmiyiz Gürcü insanlara ekmek veren, Biz değilmiyiz çay veya fındık sezonunda onları bağ ve bahçelerimizde çalıştıran. Biz değilmiyız onlara insan değeri veren ?,

    Artık hükümetin masaya vurma zamanı geldi, Türkler dışında kimseye ceza kesemeyen Gürcüler tüm cezalarını bizim insanlarımız üzerinde uygulamakta, hiç kimse kusura bakmasın bizim insanımız Kobay değildir, kimse bizim üzerimizde deneme yapmaya kalkmamalı, hükümetin buna gerekti dersi vermesi gerekiyor.