ESSELAMÜ ALEYKÜM VERAHMETÜLLAHİ VEBEREKATÜHÜ

Dünya siyasetini izleyenler ve takip edenler şunu çok iyi görebilmektedirler.

Her zaman bizim düşmanlarımız olan ülkeler yeri geldiği zaman bize şirin görünmek için dost, müttefik, ve stratejik ortak açıklamaları yaparken, diğer taraftan da gizli gizli ya da açık açık yürüttükleri düşmanca eylemleri, bizler Türk milleti olarak çok iyi biliyor ve ona göre hareket etmeye gayret gösteriyoruz.

Devletimiz ve liderimiz Tayyip Erdoğan ülkemizin çevrelenmesine yönelik hesapların bütün bölgeyi yıkıma götüreceğini çok iyi bilmektedir. Bu yıkımın önüne geçmek için ülke ve millet olarak, var gücümüzle gece gündüz demeden çalışmalarımıza devam ediyoruz.

Ülkemizi soyup soğana çevirmek isteyen içerde ve dışarda bekleyen sırtlanlara asla müsade edilmeyecektir.

Küresel güçlerin ülkemize, Cumhurbaşkanımız Erdoğan’a yönelik öfke nefret projesi ve bunu ülkemizin içine servis etmeleri ülkemizi hem içerden hem dışardan, sınırlarımızdan çevreleme ve durdurma çabaları beyhude uğraşlardır.

Kim ne derse desin biz kimseye aldırmadan ve geçmişte aldığımız derslerden ülkemizi kollamaya, yapmamız gerekenleri yapmaya ve sağlam adımlarla yolumuza emin adımlarla yürümeye devam edeceğiz.

Çünkü küffar hiç boş durmuyor. Algılarla, yanlışlarla insanlarımızın kafasını karıştırmaya devam ediyorlar.

Ne yaparlarsa yapsınlar kazanan bizler olacağız. Biz derken bu vatanın evlatları olarak bütün müslüman Türk milletini kastediyorum.

Bu memleketi bunlara teslim edersek biz bir 150 sene daha belimizi doğrulatmayız.

Dünyada ne kadar zulüm altında ezilen insanlar ve milletler varsa tamamı Erdoğan gelsin de bizi küffardan kurtarsın diye beklerken, ülkemizde refah ve hürriyet içerisinde olan aşağılık bir zümrede küffar gelsin bizi Erdoğan’dan kurtarsın diye bekliyor ve maalesef düşmanlarımızdan medet umuyorlar.

Bizim gibi düşünmeyen insanların böyle olması, böyle düşünmesi normal gibi görünse de bizim gibi düşünen vatanını ve milletini seven milliyetçi ve muhafazakar çok inançlı mütedeyyin kardeşlerimizin bunlara alet olarak, bunlar gibi düşünmesi bizleri derinden üzmektedir.

Geçmişte bunları yaşamış tecrübe etmiş ve yaptığımız bu tür hataların cezasını çok ağır çekmiş ve çok bedeller ödemiş bir milletin torunlarız.

Osmanlı dışardan yapılan saldırılardan ziyade içerideki çevrilen entrikalarla çökertilmiş, paramparça edilmişti.

Bunlarda dışarıdaki güçlerle işbirliği içinde olan içimizdeki hainlerdir. Şimdi bu içimizdeki hainleri temizlemeye hiç durmadan devam ediyoruz. Bunları temizlemeden de bize rahatlık yoktur.

Abdulhamit han dönemi gibi dindar padişahı, dindar bir kitleye kışkırtarak işlevsiz hale getirme çabaları çok hızlı bir şekilde bugün de sürerek devam etmektedir.

Muhafazakar kitle muhafazakar iktidardan koparılmaya çalışılıyor. Buna hem içerden hem de dışardan katkı verenler çok oluyor. Bunları üzülerek seyrediyoruz. Üzülmemizin sebebi korktuğumuzdan falan değil bizim insanlarımızın dünyanın başına bela olan bu haydutlardan medet umması, onlarla birlikte hareket etmesi bizleri derinden üzmektedir.

Geçmişte bizim hükümetimiz üzerinde güç ve eğemenliklerini kurmaya çalışan hainler bugünkü hükümet üzerinde egemenliklerini kuramayınca düşmanlıklarına giderek devam etmektedirler.

Oyun büyük ama olsun ben ülkem adına milletim adına çok ümitliyim. Çünkü o zor dönemlerden buralara gelebilen benim güzel ülkem, devletim buralardan geriye gitmeyecek ileriye doğru gidecektir. Bunu engellemeye de kimsenin gücü yetmeyecektir. Allahın izniyle..

Türk milleti tek vücut olup birlik beraberlik içinde hareket ederse ve edecektir. Dünyada aşamayacağımız hiçbir engel olmayacaktır.

Ne yaparsanız yapın o eski Türkiye’yi bir daha asla  bulamayacaksınız. İteatkar, uysal, utangaç, yutkunan zayıf gibi görünen ama asla zayıf olmayan, sabırla sınanan Türkiyeyi asla bulamayacaksınız.

Bizimle dost geçinip de düşman olanlara ve düşmanlarımıza sesleniyoruz. Halen daha ortak müttefik gibi saçmalıklarınıza inanacağımızı mı sanıyorsunuz ?

Müslüman bir delikten iki kere ısırılmaz. O ısırılmayı asla unutmuş değiliz. 

Tayyip Erdoğan’ı izliyorum ve takip ediyorum.Olaylardan hiç etkilenmeden yapacağı işin en iyisini yapmaya gayret ediyor.
Düşünüyor, çalışıyor, üretiyor, bütün ümmete olan görevini yerine getirmek için gece gündüz demeden bir müslüman sorumluluğu içerisinde hareket ederek bizlere adeta yol gösteriyor.

Yolun ve bahtın açık olsun Cumhurbaşkanım bu millet seni boşuna sevmiyor.Sen bunu fazlasıyla hakediyorsun.Bu milletin sana olan inancı tamdır.Bunuda seçim zamanı geldiği vakit en iyi şekilde sandığa yansıtarak göstermektedir.

Millet olarak sana desteğimiz devam edecektir.Bu küffar takımına gerekli cevapları vermeye devam edeceğinden hiç şüphemiz yoktur.

Allah’ın rahmeti bereketi sizlerin ve şahsınızda bütün müslüman kardeşlerimizin üzerinden eksik olmasın diye dua ediyorum.

Niyetimiz ve anlatmak istediğimiz anlaşılmış ve mesajlar yerini bulmuştur.
İnşallah..

Selamlar bütün dostlara, Allah’a emanet olun.