YARAB ŞÜKÜRLER OLSUN, 
YARAB ŞÜKÜRLER OLSUN, 
YARAB ŞÜKÜRLER OLSUN, 
NE KADAR ŞÜKRETSEK AZDIR.

Ülkemizin başlatmış olduğu esaret zincirlerinden kurtarma çabası çok hızlı bir şekilde devam etmektedir. 

Arkadaşlar, dostlar... Arkadan gelenler, önden gidenlerin ne zorlukla yolu açtığını bilemezler.

Önderlik etmek liderlik etmek kolay değildir.

Bir ailenin sorumluluğunu yürütürken bile bir sürü olumsuzluklarla karşılaşıyorsun.

Bir yere önderlik liderlik etmeden, liderin sorumluluğunu asla kavrayamazsın.

Şu anda Tayyip Erdoğan tüm dünyayı sömürmeye çalışan, etki altına almak isteyen güçler tarafından hedef tahtasına konulmuş biri.

Bu kadar saldırılara rağmen bu ortamda bu devirde dimdik ayakta kalabilen ve hizmetlerini hiç aksatmadan devam ettirebilen bir lider.

Şu pandemi döneminde buyük sıkıntılara rağmen Devlet 80 Milyar Doğalgazı, 20 Milyar Elektriği ve 65 Milyar Akaryakıtı Sübvanse etmiş.
Yinede çıkıp elektriğe, doğalgaza ve akaryakıte  niye zam oldu diye söylenirsek devletimizi düşünmemiş oluruz.Böyle bir şey olabilir mi?

Şimdi size soruyorum. Allah göstermesin Tayyip Erdoğan’a bir şey olursa onun yerini doldurabilecek kaç kişinin ismini sayabilirsiniz? Sayamazsınız kardeşim, sayamazsın.

Şu anda direksiyonda Tayyip Erdoğan değilde başka bir lider olsaydı, Bu sübvanse  edilen 200 milyar milletimize yansıtılırdı.O zaman daha iyi mi olacaktı.

Gerçekten Tayyip Erdoğanlar ve liderler kolay yetişmiyor.

Bazı zaman millet olarak öyle hatalara düşüyoruz ki sorma gitsin.

Tayyip şunu yanlış yaptı, bunu yanlış yaptı. O işi niye öyle yaptı bu işi niye böyle yaptı. Ben onu yerine olsam onu öyle yapmazdım. Emekliye az verdi.Ona fazla buna az verdi.O öyle olsaydı daha iyi olurdu Şuraya şu atama yapılır mı partide öyle yanlışlar oluyor ki vs... Bunları çoğaltabiliriz.

Ey zavallı benim müslüman kardeşim. Bunları sen biliyorsun da Tayyip Erdoğan bilmiyor öyle mi?

Direksiyon emin ellerdedir hiç aklın olmasın.
Hiç şüphen olmasın benim güzel kardeşim. Eksikleri Tayyip Erdoğan senden benden daha iyi biliyor, bildiğinden ben eminim sende emin ol kardeşim.

Tayyip Erdoğan’a akıl vermeye çalışacağımıza ona destek ol kardeşim, zararlı çıkmazsın.

Sıkıntılar geçmedi. Bu kadar yol kat etmemize rağmen halen daha zor süreçlerden geçiyoruz. Aynı güçler şer odakları dünyayı etkisi altına almak isteyenler bir bahane nasıl çıkarırız da sokakları ortamı talan ederiz diye köşe başlarında yerlerini almış hazır kıta bekliyorlar.

Türkiye’nin bağımsız hareket etmesi ve bunu dünyaya ilan etmesi senin vermiş olduğun destek sayesindedir. Bunu asla unutma. Bu desteğini devam ettirdiğin müddetçe bize kimse yan gözle bakamayacak. Devletimizin üzerine emelleri olanlar hüsrana uğramaya devam edecektir.

Senin desteğin sayesinde Batı’ya Avrupa’ya yeter artık bundan sonra kendi kararlarımı kendimiz alırız mesajı çok net bir şekilde verilmektedir.

Kendini hafife alma ne kadar önemli ve güçlü olduğunun farkına ol.

Yeniden büyük Türkiye’yi oluşturmaya adım adım ilerlemeye devam edeceğiz.İnanın en zorlu kısımları geride bıraktık.Bundan sonra ektiğimiz tohumların hasılatını toplayacağız.ülkemiz bütün kurumlarıyla yerli ve milli olma yolundaki mücadelesine kararlı bir şekilde devam edecektir.

ALLAHİN İZNİ VE YARDIMIYLA.

Şimdiden sonra küresel güçlerin içimizdeki işbirlikçileri Türkiye’yi sömürgecilere peşkeş çekememenin hazimsizliği içinde kıvranıp duracaksınız.

TARİHİN AKIŞI, DÜNYANIN DEĞİŞİMİ ŞUNU GÖSTERİYOR Kİ, KAYBETMEYECEK KAZANAN BİZ OLACAĞİZ.

ALLAHİN İZNİ VE YARDIMIYLA.

ESKİYE DÖNÜŞ ASLA OLMAYACAK, DÜNYA SAYEMİZDE NEFES ALACAKTIR.

ALLAHIN İZNİ VE YARDIMIYLA.

Selam ve dua ile, 
Allah’a emanet olun.