Bugün de Maide Suresi 51. ayetle sözlerime başlamak istiyorum. 

“Ey imam edenler! Yahudileri ve hırıstıyanları dost edinmeyin, çünkü onlar birbirinin dostudurlar. Sizlerden her kim onları dost edinirse o da onlardandır. Şüphesiz ki Allah zalimler güruhunu hidayete erdirmez.”

Recep Tayyip Erdoğan ülkemizi baskıcı rejimden İngiliz, ABD hegemonyasından çıkartmaya, güçlü ve modern bir devlet ve süper güç haline getirmeye uğraşmaktadır. 

Bu yüzden Recep Tayyip erdoğan ve Bahçeli liderliğindeki ülkemiz Türkiye Cumhuriyeti Devleti, çevremizde küresel güçlerle mücadeleye aralıksız devam etmektedir. Ülke olarak bize karşı yapılan tüm oyunları görüyor, bunları bozmak için verdiğimiz mücadeleye hiç durmadan devam ediyoruz. 

Ekonomik başta olmak üzere, buna benzer alanlarda savaşlar, belli bir müddet daha devam edeceğe benzemektedir. 

Maalesef başını Avrupa ve Amerika’nın çektiği bütün şer odakları ayağa kalkmış, içerdede kendilerine uşaklık ve maşalık edenlerle beraber, Türkiye Cumhuriyeti devletinin ekonomisini olumsuz yönde etkilemek için ellerinde olan bütün kozları oynuyorlar. 

ABD'nin eski Ankara Büyükelçisi James Jeffrey 15 temmuz olaylarından sonra vermiş olduğu bir röportajında:  

“Erdoğan Washington’da ve Avrupa'da da sevilmiyor.
Otoriter görülüyor ve bizim menfaatlerimiz gereği iyi bir oyuncu olmadığı düşüncesindeyim. 
Bizim menfaatımız gereği çoğu devletler yapması gerekeni yaparken, Türkiye Erdoğandan sonra bizim dediklerimizi yapmıyor, devamlı bizimle çatışıyor, her zaman çelişkilerimizi yüzümüze vuruyor, hiçbir zaman dostumuz olmaya çalışmıyor.”

Gerçekten müslüman Türk milletinin bir ferdi olarak bunu anlamakta zorlanıyorum ve buna bir anlam veremiyorum. Bu nasıl bir dostluktur ki, ülkemizi parçalamak için elinden geleni yapacaksın, sonra da sırıta sırıta biz dostuz diyeceksin. Buna kargalar bile güler.

Yine başka bir, ABD'li eski diplomat Jim Jatras ise, 
bir Rus televizyonuna verdiği ropörtajda ne söylemişti bir kulak verelim. 
"Aslında bizim müttefikimiz yok uşaklarımız var. Bir de iyi uşaklarımız var. İyi uşak söyleneni en iyi yapandır. Eğer bir ülke iyi uşak gibi hareket etmek istemiyorsa biz elimize büyük bir sopa alıyor tehdit etmeye başlıyoruz. 
Sanırım buradan anlamak istemeyenler için, ABD'nin  nasıl bir zorlama politikası uyguladığı apaçık görülmüştür.”

Hatta seçimlerden birkaç gün önce ABD başkanının söyledikleri hafızamızdaki tazeliğini korumaktadır. 

Erdoğan'ı yenecek duruma gelmeleri için muhalefeti desteklemeli onlardan daha fazla verim almak için onları güçlendirmeliyiz.

Bölgedeki müttefik, uşaklarımızla bir araya gelerek Türkiyenin bölgedeki faaliyetlerini nasıl izole edeceğimizle ilgilenmek bizim için öncelikli konularımız olmalıdır. 

Ülkemiz ellerinden gittiği için adamlar ne yapacaklarını şaşırmış durumdadırlar. Onun için her koldan saldırılar devam etmektedir. 

40, 50 seneden beri PKK ile işbirliği yaptılar olmadı, 
50 yıllık fetö projesi için hareket ettiler olmadı, 
Suriyede istedikleri planları işletmek istediler olmadı, 
Özellikle Doğu Akdeniz'de petrolle ve gazla ilgili faaliyet içinde oldular olmadı, 

Recep Tayyip Erdoğan liderliğindeki Türkiye cumhuriyeti devleti düşmanlarımızın bütün oyunlarını fark ederek bu oyunları bozmasını bilmiştir. 
Ülkemiz onların yapmak istediklerini çok iyi bildiği için, bu işlere kalkışanlara engel oldu ve kimseye aldırış etmeden yapacağını yaparak yoluna emin adımlarla devam etmektedir.

Şimdi bütün bu parçaları birleştirdiğimiz zaman, ABD'nin Yunanistan'ın Fransa'nın Almanya'nın buna benzer tüm devletlerin neden Erdoğan'ı devirmek istediklerini apaçık görebilmekteyiz. 

Söz konusu vatan olunca, yapmamız gereken düşmanlarımıza karşı bir olup, vatanımızı savunanlardan olmamız bizim Türk milleti için çok önem arz etmektedir. 

Bütün bu olaylardan sonra Müslüman Türk milletinin her bir ferdine sesleniyorum. Buradan tercihini ne yönde yapmak mecburiyetinde olduğunu göremiyorsan sana başka ne diyebilirim ve ne anlatabilirim. 

Bütün bunlardan sonda bunların yanında yer alacağım diyorsan, sen de maalesef celladına aşık olmuşsun haberin yoktur. 

Ama her ne olursa olsun bu millet bir daha bu tip düşünenlere asla fırsat vermeyecektir, 
ALLAHIN izniyle, 
bu millet yeri geldiği zaman kararını verecek, 
Recep Tayyip Erdoğan ve Devlet Bahçeli liderliğindeki Cumhuriyet ittifakını yeniden liderliğe taşıyacaktır. Ülkemiz hak ettiği konuma gelmek için mücadelesine daha fazla devam edecektir. 

Buradan ülkemizin ayağa kalkmasını, süper güç olmasını istemeyenlere kötü haberim olacaktır. Türkiye yeni bir süper güç, Türkiye imparatorluğu olabilecek güçtedir ve bu yönde ilerlemesini sürdürecektir. 
Ülkemizin kalkınmasını ve güçlü bir devlet olmasını istemeyen, 
küresel güç ve onun maşaları olan her kim varsa onların korkulu rüyası olmaya devam edecektir. 

Ne olursa olsun, 
KORKUNUN ECELE FAYDASI YOKTUR. 

Selam ve dua ile, Allah’a emanet olunuz.