Dünya basınında öne çıkan bir kaç haberle başlayalım ve buradan hareketle gündemdeki olaylarla ilgili izlenimlerimizi siz değerli kardeşlerimizle paylaşalım inşallah.

Kremlin Sözcüsü Peskov:

Elbette herkes ABD’nin korkunç baskısı altında. Tüm ülkeler egemen konumlarını net bir şekilde belirleyecek gücü bulamıyor. 

Türkiye ise çıkarlarına göre hareket ediyor. 
Bu açıdan modern siyasi dünyada Erdoğan gibi çok az lider var.

150 yıllık İngiliz Bankası Standart Chartered,
2030 yılında Türkiye,
9,1 trilyon dolarlık ekonomisiyle ilk 5'e girerek dünyanın yükselen yıldızları arasında yerini alacaktır.

Osmanlı tarihi uzmanı Yunan profesör:
Türkiye Artık Büyük Güç
Dünyanın büyükleri ile konuşuyor, pazarlık yapıyor garantör oluyor. Ukrayna'daki karışıklık bittiğinde Türkiye Yunanistan'dan daha karlı çıkacak. 
Yine mi kaybeden biz olacağız?
Tabi ki kaybeden yine biz olacağız.

Estonya Genelkurmay Başkanı:
Türkiye, ihtiyaç duyabileceğimiz her tür silahın üretiminde çok güçlü sanayiye sahip bir ülke. 

Buna benzer nice açıklamalar ve yorumlar uzun olmasın diye hepsini paylaşamıyorum. Hepsinin ortak düşüncesi ülkemizin dünyadaki güçlü devletler liginde yerini almış olması,

Müslüman Türk milletinin bir ferdi olarak bu gurur bize yeterde artar bile, diyorum ve buna sebep olan milletimizden liderimizden ve ülkemizden gurur duyuyorum ve Allah razı olsun diyorum.

Bu kadar hizmetten ve yapılanlardan sonra, son zamanlar da bütün dünyada ve hemen hemen her devletin etkilendiği bir ekonomik süreçle karşı karşıya kaldık.Gelinen bu noktada yapılan hizmetleri görmezden gelerek 2023 hayal olur, hayal kırıklığına uğrarsınız diye tehdit varı kelimeler ve anlatımları çok doğru bulmuyorum.

Buradan hareketle, Müslüman Türk milletinin her bir ferdine sesleniyorum.
ve diyorum ki, 
bu kadar işlerin üstesinden gelen benim ülkem ve bu iktidar 

Terör örgütlerinin başını nasıl ezdiyse, fetönün belini nasıl kırdıysa, ülkemizi bu seviyelere nasıl getirdiyse, fiyatlardaki yükselişin ve buna benzer ne kadar olumsuz işler varsa onların da üstesinden gelmesini bilecektir.

Başka bir pencereden bakacak olursak bu söylediğiniz eksikleri bu iktidar yapamıyor da, gelen her kimse bundan daha iyi mi yapacak? 
Bunun üzerine düşünüp ülkemizin ve milletimizin menfaatleri gereği doğru karar vermek her birimizin önemli vazifesi ve sorumluluğudur.

MÜSLÜMAN TÜRK MİLLETİ AKILLI VE ÇOK ZEKİDİR. ÜLKESİNİN MENFAATLERİ NEYİ GEREKTİRİYORSA ONU YAPMASINI HER ZAMAN BİLMİŞTİR.BUNDAN SONRADA GEREĞİNİ EN İYİ ŞEKİLDE YERİNE GETİRECEGİNE İNANCIM TAMDIR.

Bizler müslüman türk milleti olarak  hedefleri bir olan insanlarız. Bizler vatanımızı seven ve bu uğurda canını bile feda eden bir milletiz. Eski hatalara düşmemek  için çok dikkatli ve temkinli hareket ederek, ülkemizin bekası için düşüncelerimizi  ilim ve bilim süzgecinden geçirmeye gayret etmeliyiz.

Hedefleri bir olan insanlar olarak bizleri farklı düşüncelere sevk eden olay nedir diye kendimize sormalı ve bu durumu  çok iyi analız etmeli, ülkemizin menfaatleri neyi gerektiriyorsa, hep birlikte ve ortak akılla orada buluşmayı sağlamalıyız.

Bütün dünyaya "Türkiye'de can ve mal güvenliğiniz yok. Türkiye'ye yatırım yapmayın" diyen, Türkiye'deki yatırımcıları dahi tehdit eden ve millete "Alışveriş yapmayın, ekonomiyi durdurun" diyen bir muhalefet sizce ülkesini ve ekonomiyi gerçekten düşünüyor olabilir mi?  

Allah muhafaza ülkemizde  bu tip düşünenler iktidara gelirse, Ak Parti ve cumhur ittifakının, iktidarını mumla ararız diye düşünüyorum.

Sevgili kardeşlerim cumhur ittifakının hataları yok demiyoruz.

Hiç kimse hatasız değildir. Bu parti ve iktidar eleştirilmez değildir, tabi ki eleştirilecektir. Sadece anlatmak istediğimiz şudur ki, karşı tarafın ülkemizi daha  kötü yöneteceğini bildiğimiz halde neden onları iktidara taşıyalım. Yağmurdan kaçarken niçin doluya tutulalım.

Ülke olarak güçlenmemizi ve ilerlememizi istemeyen yapılar, düşmanlarımız burada da boş durmuyor acaba buradan bize bir ekmek çıkar mı diye 
müthiş algı yaparak, milletimizin kafasını bulandırmaya gayret gösteriyorlar. Bu yapılar ve içerdeki işbirlikçileri, bu durumu fırsat bilerek, ülkemizin halini görmüyor musunuz diye serzenişlerde bulunuyorlar.

Ülkemizin değil, bütün dünyanın halini görüyoruz. Elimizden geldiğince bütün dünyayı takip etmeye çalışıyoruz. Dünya da bizi hayretle izliyor ve çok da güzel takıp ediyorlar. 
Bütün bunları göremeyen veya görmek istemeyen dostlarımıza, arkadaşlarımıza ve kardeşlerimize şunu hatırlatmak istiyorum.
Sizler CHP'nin ve onunla birlikte hareket edenlerin halini görmüyor musunuz? 
Ülkemizin yıllarca mücadele ettiği ve nice şehitler verdiğimiz terör örgütü PKK'nın meclisteki temsilcisi olan HDP ve FETÖ'cülerin umutla beklediği bir oluşuma ve partilere nasıl oy verebilirsiniz.

Ne kadar Türk düşmanı varsa hepsi alenen Erdoğan'ın gitmesini beklerken, bu işin sonunun nereye varacağını hesap edemiyor musunuz?

Ülkemiz gerçekten çok kötüye gidiyor olsaydı, biz bu başarılara ulaşabilir miydik. 

Fetönün, PKK nin durumunu görüyorsunuz. Allahın izniyle her ikisinin işini bitirme aşamasına gelmiş bulunuyoruz. Ülkemiz bunlardan temizlendikçe şahlanışa geçmiştir. Her alanda müthiş ilerlemeler kat ediyoruz. Bunların planları ve destekleriyle nice insanımız, önemli beyinlerimiz bu vatan için şehit oldular. Bu vatana sahip çıkmak her birimiz için çok önem arz etmektedir. Biz ülkemizi daha iyi seviyelere taşıyarak bu ülke için canlarını feda eden şehitlerimize olan borcumuzu da bir yerde yerine getirmeye çalışıyoruz.

Şimdi sizlere soruyorum. Bütün terör örgütleri ve küresel sermaye çevreleri Türkiye'nin bu durumundan neden rahatsız? 
Neden hepsi hep bir ağızdan Erdoğan düşmanlığı yapıyor? Bunları sağlıklı ve mantıklı bir şekilde düşünmek müslüman Türk milleti olarak bizim görevimiz değil mi?

Kardeşlerim, Ak Parti'ye veya cumhur ittifakına kızın yada kızmayın. Ben doğruları ve yanlışları ile yinede bu hükümeti sonuna kadar destekliyorum. Çünkü CHP'nin ve yandaşlarının doğruları ve yanlışlarını ülkem ve milletimin geleceği için çok daha tehlikeli buluyorum. Zira CHP'nin ve HDP nin çizgisi, zaten Türkiye'nin çizgisi ile taban tabana zıt bir durum teşkil etmektedir.

Ak Parti'nin eksikleri var, yanlışları var ama şundan emin olun ki Ak Parti ve cumhur ittifakının en kötü hali bile karşı taraftaki oluşumdan bin kat daha, hatta on bin Kat daha iyidir ve ülkemiz ve milletimiz için daha da hayırlıdır.

Recep Tayyip Erdoğan’i devirip te Türkiyeyi parçalamaktan başka, hiçbir hesabı olmayan, küresel güçlerin içimizdeki uzantıları, onlara maşalık eden köleleri, vatan hainleri ve mutemetlerine, bu aziz milletimiz asla fırsat vermeyecektir.

Türkiye doğru yolda, doğru hedefe ilerliyor. Ülkemizi sevelim ve ülkemize güvenelim gerisi istediğimiz şekilde gelişecektir.

Ülkemizin hedeflerine ulaşmak için yapmış olduğu bu çabalar boşa gitmeyecek, ülkemiz her zaman ki gibi hak ettiği yere doğru emin adımlarla ilerlemesini tamamlayacaktır.

Türkiye artık Batı’yı ve bütün dünyayı şöke eden bir yükseliş dönemini yaşamaktadır. Bu süreç tamamlanacak ve dünya bizim sayemizde derin bir nefes alacaktır.

MÜSLÜMAN TÜRK MİLLETİ OLARAK HEDEFİMİZ İNSANLIĞIN HUZUR VE SAADETİNE VESİLE OLMAK BAŞKA BİR DÜŞÜNCEMİZ ASLA OLAMAZ.

BU YÜZDEN GAZAMIZ MÜBAREK OLACAKTIR.

ALLAHIN İZNİ VE YARDIMIYLA.

Selam ve dua ile Allah’a emanet olunuz.