ESSELAMÜ ALEYKÜM VERAHMETÜLLAHİ VEBERAKATÜHÜ 

Bügünde Amerikalı bir yetkilinin ülkemiz için söylediği sözler üzerine bir kaç kelime söylemekte fayda görüyorum.

Bugünlerde S 400’lerin denemesi yapıldı. Amerika’dan yetkililer açıklama yapıyor:

“Türkiye NATO’ya bağlıysa kendi başına hareket edemez. Bu silahları bizden NATO üyesi birinden alması gerekir” diye utanmadan bize uyarıda bulunuyorlar. Yoksa biz size ambargo uygularız diye de bizi tehdit ediyorlar.

Utanmazlar arlanmazlar kendileri yapınca serbest biz yapınca yoook olmaz.

Elinizi ardınıza koymayın, ne yaparsanız yapın biz şimdiden sonra kendi işimize bakacağız bunu böyle bilin. Yıllardır PKK’ya yardım ettiniz suçüstü kaç kere yakaladık sizi inkar ettiniz. İşiniz gücünüz yalan palavra alavera dalavera başka bir şey bilmezsiniz. Bunları yapan siz şimdi bize akıl veriyor bizi tehdit ediyorsunuz.

Hadı ordan sizi gidi siziler. O dönemler bitti, o dönemler geride kaldı. Bizim ülke olarak menfaatimiz neyi gerektiriyorsa öyle hareket edeceğiz.

Dünyada şiddeti tetikleyen zihniyetler hep aynıdır.

Yıllardır müslümanlara etmediğiniz hiç bir şey kalmadı.Akla gelemeyecek her türlü rezilliği yapmaktan geri kalmadınız.

Coğrafyamızda kesintisiz devam eden şiddet katliam ve kirli senaryoların ardında hep İngiliz, ABD ve İsrail’in olduğunu herkes bal gibi biliyor.

Şu ana kadar NATO’ya yapılan hiçbir çağrı bizim lehimize sonuçlanmamıştır. Natoya her başvurduğumuzda NATO her zamanki açıklamasını yapar.

NATO müttefikleri şu anda Türkiye’ye hava savunmasında veya hava devriyelerinde destek vermektedir. Rutin olarak bunu duyarsınız ama hiçbir icraat yok.

Acaba NATO bugüne kadar bölgemizde yaşanan hangi sorunun çözümüne katkı sağlamıştır. Hangi noktada bizim ve müslüman ülkelerin lehine karar vermiştir.

Bu hiçbir zaman olmamıştır ve olmayacaktır. Bunlardan böyle bir şey beklenmemelidir.

Biz Türk milleti olarak NATO’nun bu güne kadar kimin yanında olduğunu, kimin yanlısı olduğunu ve nasıl hareket ettiğini çok iyi biliyoruz.

Dünyamızda ve coğrafyamızda maddi ve manevi ne kadar katliam yapmışlardır. Bunu biliyoruz ve bunları millet olarak hiç unutmadık ve unutmayacağız.

Değerlerimizi ve her şeyimizi hedef alan bu hainlere daha fala tahammül edemezdik ve etmemeliydik.

Bu millet liderini Tayyip Erdoğan’ı seçerek görevini yerine getirmiş,
Tayyip Erdoğan’da milletten aldığı desteği en iyi şekilde yerine getirerek bunlara gerekli olan dersi vermiştir ve vermeye de devam etmektedir.

Böyle bir imkan yakalamışken Türk milleti olarak güç birliği oluşturmamız ve devletimizin yanında yer alarak devletimizi kuvvetle desteklemek mecburiyetindeyiz.

Asırlardır bu zorba zihniyetten medet umduk, ayaklarına kapandık, bunlardan yardım talep ettik ve bizim lehimize sonuçlanmasını bekledik.

Bu bir yerde eve giren hırsıza evi teslim etmek ve katilden şevkat beklemek gibi bir şeydir.

Bugün geldiğimiz noktada düşünüyorum da geçmişte ne acı bir durumla karşı karşıya olduğumuza şahit olmuşuz. Yazık ki ne yazık...

Şunu kabul etmeliyiz ki NATO hiçbir zaman bizim lehimize karar vermez, bizim yanımızda yer almaz, bizim menfaatimiz olan hiçbir işe evet demez ve hiçbir hareketi desteklemez.

Her zaman Ortadoğu’yu cadı kazanına çeviren İngiliz, ABD ve İsrail müslümanların gafletinden, zayıflığından faydalanıp hedeflerine ulaşmaya çalışmışlardır.

Artık bence bu dönemleri geride bıraktık silkelendik ayağa kalktık, adam gibi bir lider seçerek ve bu lidere 20 seneden beri verdiğimiz destek meyvelerini vermeye başladı.

Üretilen formüllerle kendi ayaklarımız üzerine durabiliyor ve bunlara da en iyi cevabi veriyoruz.

Bizden talep ettikleri hiçbir şeyi yapmıyoruz bunun için deliye dönüyorlar ve bizi tehdit etmeye kalkıyorlar.

Buradan sesleniyorum! Türk milleti olarak liderimizin arkasındayız, sizin hakkınızdan bizim liderimiz gelir. Etme bulma dünyasıdır, siz ettiklerinizin cezasını çekeceksiniz bu sizin daha iyi günlerinizdir.

İmanlı yüreklerin önünde hiç bir gücün başarıya ulaşamayacaği gerçeği anlaşılmıştır.

Türk milleti hakikatı düstur edinmiştir.Hakikatı düstur edinen yürekleri asla esaret altına alamazsınız.

Böyle durumlarda partısı dünya görüşü ve ideolojisi ne olurda olsun bütün vatan severlerin Erdoğan’ı savunmanın vatanı savunmak olduğunu bilmesi gerekir.

Çünkü karşımızdaki güç hep birlikte hareket ediyor.Bizde bu güce karşı saflarımızı daha da sıkılaştırmalı hep birlikte hareket ettiğimizi diş düşmanlara karşı göstermek mecburiyetindeyiz.

Çünkü devirmek istedikleri Erdoğan değil devletimizdir.Buna inanmayanlar bunların müdahale edip demokrası getirdikleri pek çok ülkeye bakip oradan dersler çıkarmaları gerekmektedir.

SÜPER GÜÇ OLMA YOLUNDA ADIM ADIM
İLERLEMEYE DEVAM 

BİZİ İZLEMEYE DEVAM EDEYİN.

Selam ve dua ile Allah’a emanet olun inşallah.