Dünyamızda savaşın olduğu her yerde ABD ve İsrail vardır. ABD dünyanın en büyük terör örgütüdür.

Recep Tayyip Erdoğan’a kardeşim diyen Türkiye’ye ve Türk milletine yakınlığı ve dostluğunu her fırsatta dile getiren birini görürseler hemen başına çullanıyorlar. 

Yakın zamanda Katar’da, Venezuela’da Libya’da, Etiyopya’da ve birçok devlette bunu yaptılar. Şimdi de aynı oyunu kardeş devlet Pakistan’da  sergilemeye çalışıyorlar.

Orta Asya’yı ve orta Doğuyu kontrol altına almak isteyen süper güçler buralardaki en güçlü devletleri etki alanına almak için her türlü yolu denediklerini çok iyi biliyoruz. Onun için bu bölgelerdeki en önemli devletler olan Pakistan ve Türkiye her zaman buyük güçlerin etki alanına girmiştir. Onların bizim ve başka devletler üzerindeki emelleri hiçbir zaman bitmeyecektir. 

Bu güçlerin İslam ülkelerinde her zaman aynı oyunu sergilemeleri müslüman Türk milletinin bir ferdi olarak bizleri düşündürmesi gerekmektedir. Hiçbir müslüman kardeşimiz bunların değirmenine su taşıyamaz. Bizler bu konuda çok daha duyarlı ve uyanık olmamız gerekiyor. İslam devletlerinde yaşanan iç çatışmaların müsebbibi her zaman batılı ve emperyalist küresel güçler ve bunların istihbarat örgütleri olmuştur. Dünyanın neresinde bir iç çatışma, darbeler ve milleti birbirine düşüren kutuplaşmalar olmuşsa bu işleri organize edenler bunlardan başkası değildir.

Bu bölgeleri cadı kazanına çeviren ABD ve İsrail şimdiye kadar müslümanların gafletinden, donukluğundan ve çelimsizliğinden faydalanıp hedeflerine ulaşmışlardır. Ama yolun sonu göründü. Şimdiden sonra hiçbir şey eskisi gibi olmayacaktır. 

Allah’ın izniyle Türkiye olarak biz bu oyunu bozduk ve bozmaya da devam edeceğiz.

İlk defa kendi kendimizi yönetir duruma geldik. Kendimiz ekip kendimiz biçebiliyoruz. Amerika’dan talimatlarla iktidar dizayn etme, hükümeti
devirme, Türkiye’nin iç politik önceliklerini formatlama dönemleri tarihin kirli sayfalarında yerini almıştır. 

Ülkemiz diş politikada ve her konuda soğukkanlı, basireti ve samimi bir duruşla sorunları çözme çabalarına devam etmesine odaklanmıştır. 

Recep Tayyip Erdoğan Türkiye’yi orta çaplı bir ülkeden dünyanın sayılıp sayılan ve seçilen ülkesine dönüştürmeyi başarmıştır.

Biz artık batıyı şoke eden bir yükseliş dönemine girmiş bulunuyoruz.

Haçlı ittifakı bir olmuş, tüm kafirler büyüyen Türkiye’yi durdurma stratejisi uyguluyorlar.

Ama ne yaparlarsa yapsınlar hepsi boşuna, 

Zulmün ve küffarın karşısında asla eğilmeyecek, sadece inandığımız yolda yürümeye devam edeceğiz. 

İnanın her tarafımız zenginliklerle doludur. Ülkemiz bütün zenginliklerimizi su üstüne çıkarmaya uğraşmaktadır. Türkiye’yi çok güzel günler bekliyor, bu çok uzak değildir.
Bu zenginliklerimizin üzerini kapatmak ve 
güçlü Türkiye’yemize engel olmak isteyen şer odakları her yolu deniyorlar.

AMA BAŞARAMAYACAKLAR BİZİ BU HAKLI DAVAMIZDAN GERİ ÇEVİREMEYECEKLERDIR.

Sonuna kadar sabredeceğiz ve mücadelemize devam edeceğiz. 

Biz öyle inanıyoruz ki 
Allah sabredenlerle beraber olacaktır. Bu konuda hiç endişemiz yoktur.

TÜRKİYE BİR KAÇ ÜLKENİN DÜNYANIN KADERİNİ REHİN ALMASINA ASLA İZİNSİZ VERMEYECEKTIR.

ÜLKE VE MİLLET OLARAK TARİHİ BİR MÜCADELENİN İÇİNDEYİZ.
ALLAHIN İZNİYLE, ZAFER ÇOK YAKINDIR.

Selam ve dua ile, Allah’a emanet olunuz.