Alma mazlumun ahini çıkar aheste aheste.

 Yıllardır Türk futbolunu yöneten kişiler şimdilerde gözyaşlarını saklayamaz oluyorlar. Her kim suçlu bulunup cezaevine gönderiliyorsa hastalık almış başını gidiyor. Yani sağlık ekipleri artık şike konusunda epey yorulacak.

    Onlar masa başı oyunları oynarken masum takım taraftarlarının günahı neydi.

     Para olunca adam mı olunuyormuş. Haklılık demek paramı demek. Başarıyı hakkıyla değil de hile ile mi kazanmak gerekiyormuş.

   Televizyon programlarında Sayın Aziz Beyin avukatı diyor ki “Fenerbahçe sahada kazandı, saha sonuçlarına bakmak gerek” Vay be ne kadar da akıllı ya... Koskoca T.C adaleti yalan ama bir avuç Fenerıum zihniyeti doğru.

    Adaleti de kendilerimi uygulamaya çalışıyorlar. Fenerbahçe camiası bu insanlarla rezil oldu. Fenerbahçe artık Şikebahçe adını aldı.

    Bu beylerin yüzünden ligler başlaması belirsizliği sürüyor.

Bütün futbol seyir zevkini mahvettiler.

Sizler Türk futbol tarihine karşı borcunuzu nasıl ödeyeceksiniz?

Suçlu olduğunuzu herkes biliyor, camianız bile biliyor ama hala haklıymışız gibi davranıyorsunuz. Sayın TFFenerbahçe başkanı Sayın Aydınlar hala Aziz Bey başkanım diyor.

Eee daha sizin neyinize güvenelim. Sizler mi futbolu yöneteceksiniz. Aslında Aydınlar yönetimiyle Fenerbahçe kendisini en az beş yıl daha garanti altına almıştı. Ne Yazık ki emellerine kavuşamadan Türk adaleti onları enselerinden yakaladı.

   Şimdi seyretme, keyif yapma sırası masum takım ve taraftarlarında.

   Bu ülkede karnını doyurmak için baklava hırsızlığı yapan ceza yatıyorsa, Türk futbolunda şike yaparak hak elde edenler bence affedilmemelidirler.

   İnşallah, TBMM Aziz Bey den sebep af konusunda bir gelişmede bulunmaz.

Artık sessiz takımların masum takımlarını, camialarını hırçınlaştırmayın. Haklıya hakkını suçluya cezasını verin. Pislikleri arındırın. Türk gençliği artık Fenerbahçe’yi şike ve hilebaz takım olarak bileceklerdir bunu kimse değiştiremeyecektir.

     Artık beş şampiyonlukla alınan yıldızlar kaldırılmalı. Yıldız layık olanlarındır. O da bu şikeyi meydana çıkaran Türk adaletinin ve yasayı çıkartan TBMM’nindir.

   Türk futboluna yeni temiz sayfa açıp pisletilmeye izin verilmemeli. Sahada oynanırken idarecilerinde tribünde olmaları, masa başı oyunlarından uzak durmaları gerekiyor.

    Pisliğe bulaşmış oyuncuları da Türk spor kamuoyu lanetlemesi gerek.

   Temiz futbol ile yeni lige merhaba..