Baştan beri demişimdir hatta yazılarımda yazmışımdır. Ümit Kayıhan'dan ümit yoktur diye. Şarjı bitmiş akü gibi bir yanar bir söner. Geç kalınan bir karar var, devre arası hocayla yolları ayırmaktı.

  Acaba Karadenizli bir hocaya bu kadar tahammül edilirmiydi. Tesis on numara, memleket yalancı cennet, para var, camia var, kadro geniş, malesef futbol ve üretkenlik yok. İşte ben buna hak yemek derim. Kimselerin bu camiayı kandırmaya hakkı yoktur.

 Rakipler kaybettikçe Rizespor'da kaybediyor. Rizespor'a rakipler daha çok yardımcı oluyor. Bu yıl gibi dengesiz bir lig görülmedi. Bırakın ilk ikiyi, ilk altıya girmeleride zora girdi. İki hafta kaldı sezon sonu hüsran olununca. Sonuç şu olacak; GELECEK SENE KESİN SÜPER LİGE ÇIKACAĞIZ. Kimse camiayı aldatmasın. Sezon sonu Rizespor kulübü ve kulübeleri tamamen değişmeli.

   Rizeli abilerimiz sadece konuşur. İcraatı da Fenerbahçe, Beşiktaş, Galatasaray olsa yaparlar. Rizespor sadece Yeşil Mavili renklerde kalıyor. Rizespor'u bazı menfaatlerden dolayı feda edenler Rizespor atkıslarını yalandan takıp gösteri yapmasınlar.

  Şunu da belirtmek istiyorum, kesin oluş sebebini bilmiyorum, konunun içeriğini öğrenmeye çelışıyorum. Amatör spora destek olarak gelen paranın yüzde doksanını Rizespor'a verenlerde varsa bunlarında ne hak yediklerini bilmeleri gerek. Sporun altyapısı amatör kulüplerdir. Maalesef bunu bir kulüp başkanı olarak göremedik.

  Ayrıca siyasetin spordan elini hala çekmediği aşıkardır. Kim ne derse desin Siyaset sadece günümüzde Fenerbahçeye çalışıyor. Halkımızın büyük çoğunluğu .... Parti diyor ama,aynı parti şampiyon Fenerbahçe diyor. Ülkemizi seviyoruz, memleket sevdalısıyız, sporu çok seviyoruz ama şaibelerden nefret ediyoruz. Evet Avni Akerde asılan pankart doğrudur. GÜNAHKAR FENERBAHÇE... Aksini ispat edemezler ki..

  Adanaspor-Rizespor maçını bir kürt yayını yapan kanaldan naklen verditen zihniyeti de kınıyorum. Reyting uğruna bu seçimi yapanlara ne amaçla yaptıklarını sormak gerek. Memleketimde gerçek Rizesporlu idareci, ülkemde adaletli spor idareciliği istiyoruz.