Uzun bir aradan sonra yine beraberiz. Bizleri tekrar kavuşturan cenabu ALLAH’ a şükürler olsun. Bu zaman zarfında pek çok önemli olaylar gelip geçti. Bunların içinde şu iki olay, bence çok daha önemlidir: Birincisi 7 Haziran seçimleri sonucunda oluşan siyası belirsizlik. İkincisi ise yeniden hortlayan, başta PKK nın ve diğer terör örgütlerinin yaptığı tüm terör olayları.

Yazılarımı devamlı okuyanlar bilir. Ben her fırsatta 13 yıldır ülkemizde siyası istikrarı devam ettirerek, memleketimizin kalkınıp güçlenmesini sağlayan AK Parti ve onun Lideri T. ERDOĞAN’ in; bu istikrarlı kalkınmamın devamı için desteklenmesi gerektiğini açıkça söylemişimdir.

Neden: Ülkemizin, milletimizin yararına, hayrına olduğunu bildiğim için.

Nitekim 7 Haziran seçimlerinde sandıktan tek başına bir iktidarın çıkmaması sonucu oluşan bunca siyası belirsizliğe rağmen, memleketimiz hala bir idari ve ekonomik krizle karşı karşıya gelmemişse, bunun tek sebebi; Cumhurbaşkanlığı makamına Halkın seçtiği ilk ve tek CB olan Sayın Recep Tayip ERDOĞAN’ dir.

Ayrıca özellikle sağdaki SP gibi küçük partilere verilen oylar, AK Partiye verilmiş olsaydı bugün seçimden sonra nerdeyse 2,5 aydan fazla yaklaşık 80 gün geçmesine rağmen hala bir hükümet kuramamış, olmazdık.

Demek ki boşuna Sayın Erdoğan ve AK Parti’ yı desteklememişim. Desteğimde ne kadar haklı olduğum bu günlerde çok iyi anlaşılmıştır sanırım.

Geçmiş zaman… üzerine pek durmanın fazla bir anlamı yok. Ama yine de sormadan edemeyeceğim. Ey SP ve diğer küçük sağ partilere oy verenler:

Eğer siz o oylarınızı AK ye vermiş olsaydınız. Bugün ülkemizde bir hükümet sorunu olmayacaktı. Döviz bu kadar çıkmayacak siyası belirsizlikten dolayı bürokrasi durmayacak ve ekonomi eskisi gibi normal seyrinde devam edecekti. Yanı 2-3 puanlık yanlış yere verdiğiniz oylarla memleketimize bilmeden ne kadar zarar verdiğinizin farkında mısınız? Beğendiniz mi yaptığınızı?

T. Erdoğan düşmanlığından oluşan egonuzu tatmin ettiniz mi? Etinizde ne oldu? Elinize ne geçti?

Bu arkadaşlara sadece bir iki kelime söylemek istiyorum: “YAZIKLAR OLSUN O VERDİĞİNİZ OYLARA”

Ben 70 lı yıllardan beri takıp ettiğim siyası hayatımızdan edindiğim tecrübelere dayanarak bu günleri görebildiğim için, işte bu sebeplerle; her fırsatta AK Parti ve Erdoğan’ı destekledim. Bunun karşılığında bazıları beni kendilerine benzeterek, çeşitli yakışıksız ithamlarda bulundular. Hiç önemli değil. Takı memleketimiz bir daha bu durumlarda düşmemesi için ben yine bu desteğime devam edeceğim. Kısacası “vatan sağ olsun. Ben anlaşılmamışım, yanlış anlaşılmışım çok ta önemli değil” diyorum.

Bu satırları yazarken, seçimlerin yeniden yenilenmesi kararı alınmıştı. Büyük bir ihtimalle 1 Kasım günü yeniden seçimlere gideceğiz.

Bu kez barı yanlışlık yapmayalım.

Oy verilecek Patiler bence çok acık, net ve barız bir şekilde bellidir.

Eğer önceliğiniz, Türkiye’ nin kalkınıp güçlenmesinin bile önünde; Laiklik ve Kemalizm ise, gidip CHP ye oy vermelisiniz.

Dilim varamıyor demeye ama PKK yı tutuyorsanız vereceğiniz parti belli HDP dir. Liderleri de Doğan medyasının pop star yapmaya çalıştığı malum kişidir.

Eğer bir sağ partiye oy verebilecek kadar milli ve manevi değerlerinize bağlı iseniz, Ülkemizin kalkınması, güçlenmesi, vatanımızın bölünmez bütünlüğünün devamı için; Ve her şeyden önce 2-3 ay dır ara verdiğimiz son 13 yıldır devam eden siyası ve ekonomik istikrarımızın devamı için Ak Parti’ ye oy vermelisiniz.

Bu 3 partinin dışında verilen oyların hiçbir anlamı yoktur bence. Kimse özellikle MHP li arkadaşlarımız kusura bakmasın. MHP nın başında Bahçeli olduğu müddetçe o partiye gönül verenlerde, toptan AK Partiye oy vermelidirler.

Haksızıyım? 7 Haziranda MHP nın aldığı 80 milletvekili, Sayın Bahçeli’ nin marifetiyle, sorarım size ne işe yaradı?

Ayrıca MHP ve ona gönül veren seçmen kitlesi; Bugüne kadar AK Partiyi hep PKK ya yüz vermekle suçlamadınız mı? İşte alın size yıllarıdır beklediğiniz şey oluyor. Sayın Cumhurbaşkanımız ve Ak Parti; PKK yı bitirinceye kadar kararlı bir şekelde üzerine gidiyor. Bundan hepimiz gibi sizlerde mutluluk duymalısınız. Öyle değil mi?

Aslında bu yazıda biraz da Terörle mücadeleden bahsedecektim. Şimdilik yazımı çok uzun tutmamak adına burada bitiriyorum. Gelecek yazıda inşallah terör konusunu işlemek üzere hoşça kalın. ALLAH’ a emanet olun.