ESSELAMÜ ALEYKÜM VE RAHMETÜLLAHI VE BEREKATÜH

Bugünlerde gündem malum Amerika başta olmak üzere 10 ülkenin büyükelçileri krizi ve Osman Kavala olayı, bu şahsın isminin bu kadar öne çıkması bir tesadüf olabilir mi?

Nereye el atsak adeta altından Osman Kavala denilen zat çıkıyor.Bu zat o kadar masum ki masum olduğu içinde bütün dünya bunu savunuyor ve çok yardımsever iyi insan olduğunu göstermeye çalışıyorlar.

Bunun içinde toplanmışlar ülkemize ultimatom vermeye kalktılar.Onlar ülkemizi eski Türkiye zannediyorlar.Ama en kısa sürede boyunların ölçüsünü alarak geri adım atmak mecburiyetinde kaldılar.

Bana göre dünyanın gözü önünde adeta rezil oldular.
Ülkemizin gücünü test etmenin maliyeti kendilerine çok ağır olmuştur.

Bizim ülkemiz ve milletimiz bu oyunları yemiyor artık Kavala’nın kim olduğunu kimin adına çalıştığını Soros la bağlantısının ne olduğunu ve Kısacası küresel güçlerin içimizden satın aldıkları hain birisi olduğunu bilmeyenimiz yoktur.

Maalesef içimizde bu işe çanak tutanlara da rastlayabiliyoruz.Bu memleketin en tehlikeli meselesi yerli ve milli şuur eksikliği olan muhalefette kalan siyasilerdir.Kendi öz değerlerine, vatanına ve milletine kastedenlerle nasıl birlikte hareket edebiliyorlar anlamak da zorlanıyorum.

Ama gün gelecek bu güçlerin içimizdeki işbirlikçileri ülkemizi sömürgecilere peşkeş çekmelerinin hesaplarını çok kötü bir şekilde vereceklerdir.

Devletimizi habis bir ur gibi saran 
fetocu ve Natoculardan temizlendikçe ülkemiz 
tam bağımsız olma yolunda ilerlemiş ve güçlü Türkiye'nin ayak sesleri duyulmaya başlamıştır.

Kavala üzerinden üzerimize saldıranların asıl maksatlarının ve kuyruk acılarının ne olduğunu biz çok iyi biliyoruz.

Kendi kendini yönetebilen bağımsız politikalar üreten ülkemizi hızaya çekmek için var güçleriyle uğraşmaktadırlar.

Eskiden olduğu gibi bizi güçsüz duruma düşürerek her isteklerinin yapılmasını arzulayanlara cevabımız geçti borun pazarı sür eşeği Niğde’ye olacaktır.

Bu güçler ülkemizin kendi kendini yönetir duruma gelerek irade beyan etmesini istemiyorlar.Bizim kendi güvenlik meselelerimiz dahil hemen hemen her konuda geçmişte olduğu gibi NATO piyonu ve Amerika isteklerine boyun eğen ve tekmil veren bir ülke haline getirmek için her yolu deniyorlar ama nafile... 

Geldiğimiz noktada yolun sunu görünmüştür.Türkiye artık böyle bir ülke konumundan çıkmıştır.Wasingtondan talimatla iktidarı dizayn etme, hükümeti devirme, Türkiye’nin iç politik önceliklerini formatlama dönemleri artık tarihin kirli sayfalarında yerini almıştır.

Düşünüyorumda Nerden nereye geldik Allah’a ne kadar hamd etsek yine az olur.

Rahip  bronson konusunda geri adım attığı iddiasıyla erdoğanı ve ülkemizi güçsüz göstermeye ve Kavala’nın da aynı nedenlerle serbest bırakılacağını ima etmeye çalışanlarda yanılacaklardır.

Ülkemizi işsizlik oranlarıyla, dövizdeki hareketlilikle, gıda fiyatlarındaki artışlar nedeniyle güçsüz duruma düşürmek için ve bunun yanında da sürekli bir olumsuzluk tartışması olarak da yargıyı dile dolamak ve hukuk sisteminin güvensizliğini telkin etmeye çalışmalarını ibretle izlemekteyiz.Bunları yaparak ülkemizin güçsüz durumda olduğu izlenimini vermek ve başarısız bir yönetim sergilendiğinin algısını yaratma peşinde olduklarınıda çok iyi biliyoruz.

Ama şu anda o kadar bir rahatım ki milletimiz olup bitenleri çok iyi izliyor kimin kiminle beraber olduğunu ve amaçlarının ne olduklarını çok yi bildiğinden bu durumlara asla izin verilmeyecektir. 

Ülkemiz Allah’a şükürler olsun ki Cumhuriyet tarihinde ilk defa kendisine bir vizyon, bir duruş ve küresel bir hedef koymuştur.Tüm küresel güçlerin ve onun yandaşlarına karşı dünyanın her tarafına bunlara karşı büyük mücadeleler verilmektedir.

İnanarak söylüyorum bütün mesele kendi ülkesinin bağımsızlığını koruyan Tayyip Erdoğanı küresel güçlerin maşaları olan ABD ve ortaklarına boğun eğmediği için başkan Erdoğan’ı önce yönetme zaafına uğratmak istıyorlar ve ardındanda sahnelenecek olan yeni bir demokratık seçim gösterisinde onu ve ekibini Türkiye’nin yönetiminden uzaklaştırmak için müthiş bir uğraşın içindeler.

Amerika’nın  güç kaybettiği ve güvenini yitirdiği dünyamızda ülkemiz yeni ve süper bir güç olarak dünya sahnesinde yerini almaya hazırlanmaktadır.

Tarihin akışı dünyanın değişimi şunu gösteriyor ki şimden sonra kaybetmeyeceğiz kazanan bizler ve dünyadaki müslümanlar olacaktır 

ALLAHIN İZNİ ve YARDIMIYLA 

Selam ve dua ile Allah’a emanet olunuz.