Fındıklı MYO bahçesinde düzenlenen törene Rize Üniversitesi Rektörü Nazmi Turan Okumuşoğlu, Fındıklı Belediye Başkanı Adnan Özbalaban, Rize Üniversitesi Fındıklı Meslek Yüksek Okulu Müdürü Yrd.Doç.Dr.Sadetin Gültekin, Fındıklı Kredi ve Yurtlar Kurumu Müdürü Selim Turna, Babası Ömer Kasap, annesi Leyla Kasap, abisi Feyyaz Kasap, diğer aile yakınları, arkadaşları ile vatandaşlar katıldı.

Törene başlamadan önce Senem Kasap’ın kardeşi Feyyaz kasap fenalaştı.  Diğer akrabaları tarafından sakinleştirilen Feyyaz Kasap’tan sonra baba Ömer Kasap’ta tören esnasında  Rize üniversitesi rektörü Nazmi turan okumuşoğluna  sarılarak ağladı.

Törende bir konuşma yapan Okumuşoğlu, Yaptırılan bu çeşme sayesinde senem kızımızın ismi yaşatılacak’’ dedi.

Senem’in mezarı belli olmadığından bu şekilde anılabileceğini belirten Okumuşoğlu, “Senem bulunsaydı bir olacaktı. Bulunmadı bütün dünya ve karedeniz Senem’in mezarıdır. Takdir ilahi kaybettik. Allah tafsilatını affetsin. Büyük bir üzüntüye acıya bizi gaf etti. Tabi okulun idarecileri ve öğretim görevlileri olarak bizler çok üzüldük.  En büyük acıyı tabi değerli ailesi yaşadı. Helan daha da yaşıyordur.  Biz Senem’i çok sempatik hayat dolu bir günü beş gün yaşayan biri olarak tanıdık. Demek ki bu dünyadaki alacaklarını kısa ömüre doldurdu. Allah bezer kasalarında yakınları ve herkesi korusun. Bu olay diğer genç arkadaşlarına da ders olmalı.”dedi.

Baba Ömer Kasap ise, yapılan bu çeşmeden dolayı çok duygulandım belirterek emeği geçen herkese teşekkür etti.

Törenin ardından Merkez Camiine geçilerek Senem Kasap için gıyabi cenaze namazı kılındı.
 
 
 
 

 
 
 
 
Editör: HABER MERKEZİ