Bir sigara grubuna daha zam geldi Bir sigara grubuna daha zam geldi

Süper Lig'de 21 maçtır yenilmeyen lider Galatasaray, şampiyonluk yolunda kritik bir virajı dönmek için bu akşam Yukatel Adana Demirspor deplasmanına konuk oluyor. Sarı-kırmızılılar, kazanmaları halinde hem puan farkını 7'ye çıkaracak hem de lig tarihindeki üst üste kazanma rekorunu kıracak. 26 Nisan 2024 Cuma Adana Demirspor Galatasaray ilk 11 maç kadrosu son dakika gelişmeleri ile birlikte Galatasaray Adana Demirspor maçı saat kaçta, hangi kanalda yayınlanacak...

Trendyol Süper Lig'in 34. haftasında nefesler tutuldu! Lider Galatasaray, şampiyonluk yolunda kritik bir virajı dönmek için bu akşam Yukatel Adana Demirspor ile karşı karşıya geliyor. Sarı-kırmızılı ekip, Fenerbahçe'nin geçtiğimiz hafta puan kaybetmesiyle şampiyonlukta büyük avantaj elde etti. Şimdi ise gözler, bu akşam oynanacak Adana Demirspor Galatasaray maçında.

Adana Demirspor Galatasaray Saat Kaçta, Hangi Kanalda?

Adana Demirspor - Galatasaray maçı bu akşam saat 20.00'da başlayacak. Yeni Adana Stadyumu'nda oynanacak karşılaşmayı hakem Bahattin Şimşek yönetecek. Mücadele, beIN Sports 1 kanalından naklen yayınlanacak.

 Adana Demirspor Galatasaray İlk 11 Maç Kadrosu

Yukatel Adana Demirspor: Shahruddin, Atal, Gravillon, Semih, Mohammadı, Michut, Maestro, Alioui, Yusuf, Mendoza, Balotelli.

Galatasaray: Muslera, Kaan, Nelsson, Abdülkerim, Köhn, Torreira, Kerem Demirbay, Mertens, Barış, Ziyech, Icardi

Galatasaray'da Hedef: 3 Puan ve Rekor

Galatasaray, bu zorlu deplasmandan 3 puanla ayrılmanın hesaplarını yapıyor. Ligde son 14 maçını kazanan Cimbom, Adana Demirspor'u da yenmesi halinde hem kendisine ait ligde üst üste kazanma rekorunu kıracak hem de Fenerbahçe'nin puan rekoruna ortak olacak.

Geçtiğimiz sezon 14 maçlık galibiyet serisi yakalayarak Süper Lig rekorunu kıran sarı-kırmızılılar, bu sezon da aynı başarıyı tekrarladı ve 14. galibiyetini Pendikspor karşısında aldı. Adana Demirspor deplasmanından da 3 puanla ayrılması durumunda Galatasaray, kendi rekorunu geliştirmiş olacak.

Ligin 1988-1989 sezonunda 93 puan toplayan Fenerbahçe, Süper Lig'in bir sezonda en fazla puan toplayan takımı konumunda bulunuyor. Galatasaray ise Pendikspor galibiyetiyle 90 puana ulaşarak, 3 puanlı sisteme geçilen 1987-1988 sezonundaki kendi puan toplama rekorunu egale etti. Adana Demirspor karşısında galip gelerek Fenerbahçe'nin puan toplama rekoruna ortak olmak isteyen sarı-kırmızılılar, aynı zamanda Fenerbahçe - Beşiktaş derbisi öncesinde puan farkını 7'ye çıkarmayı hedefliyor..

21 maçtır yenilmeyen ve şampiyonluğa emin adımlarla ilerleyen Galatasaray, Adana Demirspor deplasmanından da 3 puanla ayrılarak hem rekor kırmak hem de şampiyonluk yolunda önemli bir adım daha atmak istiyor. Bakalım sarı-kırmızılılar, bu zorlu deplasmandan istediğini alarak dönebilecek mi?

Kaynak: Haber Merkezi