DUBLÖR: Ryan Gosling ve Emily Blunt'un başrollerini paylaştığı bu film, dublörlüğe geri dönen Colt Seavers'ın maceralarını konu alıyor. Yönetmen koltuğunda "John Wick" ve "Deadpool 2" gibi filmlere imza atan David Leitch oturuyor.

SİYAH ÇAY: Fildişi Sahili'nden Çin'e taşınan genç bir kadının hikayesini anlatan bu filmde Nina Melo ve Wu Ke-Xi başrollerde yer alıyor.

REKABET: Luca Guadagnino'nun yönettiği bu film, tenisi bırakıp koçluk yapmaya başlayan genç bir kadının aşk üçgenindeki hikayesini ele alıyor. Zendaya, Josh O'Connor ve Mike Faist başrollerde yer alıyor.

CADI: Hüseyin Rahmi Gürpınar'ın romanından uyarlanan bu film, Osmanlı İmparatorluğu'nun çöküş günlerinde yaşanan olayları anlatıyor. Furkan Andıç ve Buse Meral gibi isimler kadroda yer alıyor.

BOY KILLS WORLD: Sağır ve dilsiz bir çocuğun hayal gücünü beyaz perdeye taşıyan bu filmde Bill Skarsgard ve Famke Janssen gibi isimler rol alıyor.

ARINMA: İtalya'daki bir manastırda yaşanan karanlık sırları konu alan bu filmde, Amerikalı bir rahibe başından geçenleri anlatıyor.

KATALA-OYUN GECESİ: Dört genç kadının mücadelesini konu alan bu film, korku dolu anlar yaşatacak gibi görünüyor.

ZAH-HAR- CİN AHALİSİ: Genç bir adamın yaşadığı gerçek dışı olayları anlatan bu film, izleyicileri korku dolu bir yolculuğa çıkaracak.

Şifresiz Selçuk Sport Fenerbahçe Konyaspor maçı canlı izle Taraftarium24 Fb Konya maçını izle Kralbozguncu Şifresiz Selçuk Sport Fenerbahçe Konyaspor maçı canlı izle Taraftarium24 Fb Konya maçını izle Kralbozguncu

KÜÇÜK DON KİŞOT'UN MACERALARI: Bu haftanın tek animasyon filmi olan "Küçük Don Kişot'un Maceraları", Alfonso Kişot'un La Mancha'yı kötü üçüzlerden kurtarmak için verdiği mücadeleyi ele alıyor.

Kaynak: Haber Merkezi