6 Mayıs Ağrı elektrik kesintisi: Ağrı ilçelerinde elektrikler ne zaman ve saat kaçta gelecek? 6 Mayıs Ağrı elektrik kesintisi: Ağrı ilçelerinde elektrikler ne zaman ve saat kaçta gelecek?

Haber: Dilek ONAY CAN

Rize, Pazarlı eğitimci Dursun Ali Taşçı bir süredir tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti. Taşçı'nin İstanbul'da kılınacak cenaze namazı sonrası memleketinde de kılınacak cenaze namazı sonrası aile kabristanlığında defnedilecek.

Dursunn Ali Taşçı.kimdir?

1955 yılında Rize, Pazar’da doğan Dursun Ali Taşçı

Türkçe / Edebiyat öğretmeni ,1989 yılında Milli Eğitim Bakanlığı tarafından Fransa’da Türkçe öğretmeni olarak görevlendirildi ve orada altı yıl kaldı. Öğretmenlik mesleğinin yanında bir süre Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı’na bağlı olarak İl Müdürlüğü görevinde bulundu. Bir süre Rize’de bir özel okulda öğretmenlik yaptı.

Yazarlık hayatı okul yıllarında başladı. İlk yazısı, 1974 yılında bir ulusal gazete köşesinde yayınlandı. Edebiyat, sanat, eğitim ve düşünce yazıları yazdı, yazıyor. Ulusal bir gazetede sekiz yıl köşe yazarlığı yaptı. Bir internet sitesinde köşe yazılarına devam etmektedir. Fıtratın Aşk Çağrısı ve Uygarlığa Aşkla Direnmek adlı kitapları vardır.

Evli ve üç çocuk babası Olan Taşçı,Milli Eğitim Bakanlığı’nda Bakanlık Müşaviriliğinden emekli olmuştu.

Geçirdiği rahatsızlık sonucu bir süre yoğun bakımda tedavi gören ancak hayata döndürülemeyen 69 yaşındaki Taşçı İstanbul Marmara İlahiyat Camiinde kılınacak cenaze namazının ardından memleketi Rize Pazar’a götürülüp pazar sahil camisinden kaldırılıp aile kabristanlığına defnedilecek..

Kaynak: HABER MERKEZİ