Anne- baba kavgası ve geçim derdinin eksik olmadığı bir evde başladı hayata... Orta okulun son sınıfında bir kreşke bakıcılık yaparak başlayan çalışma hayatı... Sonra tezgahtarlık, ardından da benzin istasyonunda pompacılık... Ve bir yarışmayla sesiyle, sivri diliyle TV ekranlarına uzanan serüven.
 
İşte Popstar Mehtap'ın Rize'de başlayıp, Ankara'nın en karanlım pavyonlarında devam eden ve pırıltılı dünyaya uzanan yaşam öyküsü...

Milyonların tanıdığı adıyla 'popstar Mehtap' 1978'de Rize'de dünyaya geldi.Ama çocukluğu Artvin'de geçti. Dört kız ve dört erkek kardeş.

Geçimsizlik yüzünden anne ve baba ayrılınca iki kardeş anneye, iki kardeş de babaya verildi. Baba yeniden evlenmeye karar verince de o iki kardeş de annelerinin yanına geldi.

İşten çıkıp restorana gitmeye başladı. Bir klavye eşliğinde şarkı söylemeye başladı.  O sıralarda bir yandan liseyi dışarıdan bitirmeye çalışıp bir yandan da sekreterlik yapıyordu Mehtap. Daha sonra da Ankara'da gazino ve pavyonlarda çalışmaya başladı. Bir de takma isim edindi kendine: Burçak Başak. Ama bu sırada çevresine özellikle de annesine gerçekte ne iş yaptığını söylemeyip 'garsonluk yapıyorum' diyordu Mehtap.Bu sürecin sonunda da ona bugünkü tanınmışlığının kapılarını açan Popstar yarışmasına geldi. Bu sürecin sonunda da ona bugünkü tanınmışlığının kapılarını açan Popstar yarışmasına geldi. Tüm elemeleri geçti Mehtap. Sonunda da yarışmada mücadele etmeye başladı. Sivri dili, güçlü sesi ile kısa sürede de herkesin dikkatini çekti. Bakalım gelecek, bu mücadeleden asla yılmayan genç kadına neler getirecek. (Hürriyet) 


 
Editör: HABER MERKEZİ