Futbol Akademileri Projesi'nde kulüp ziyaretleri devam ediyor Futbol Akademileri Projesi'nde kulüp ziyaretleri devam ediyor

2023 2024 sezonu okul spor faaliyetleri kapsamında yer alan Okul Sporları Voleybol Küçükler Türkiye Birinciliği Müsabakaları 8 kız 8 erkek toplam 16 takımın ve 192 öğretmen ve sporcunun katılımıyla Rize’nin Pazar ve Çayeli ilçelerinde 02-06 Nisan 2024 tarihleri arasında yapıldı.

Pazar ve Çayeli'nde yapılan ödül törenlerine Pazar Kaymakamı Mustafa Akın, Çayeli Belediye Başkanı İsmail Hakkı Çiftçi, Rize İl Milli Eğitim Müdürü Yusuf Tüfekçi, Gençlik ve Spor İl Müdürü Ramazan Öztürk, Pazar Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Halil Kaya ve Çayeli Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Muhammet Yılmaz katılarak sporculara ödüllerini takdim ettiler.

Dereceye Giren Takımlar:

Erkeklerde Manisa Şadi Turgutlu Ortaokulu, Giresun Bulancak Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu, Mersin Atayurt Ortaokulu, Van Beyazıt Ortaokulu oldu.

Kızlar da ise Tekirdağ Şahinler Ortaokulu, Giresun Şehit Sezgin Burak Cantürk Ortaokulu, İstanbul Özel Ataşehir Bilfen Ortaokulu ve Aydın Behiye Hanım Ortaokulu oldu.

Muhabir: HALİL İBRAHİM SAKLI