Çayelispor’un şampiyonluğu sonrası teknik direktör Şevki Tonyalı yaptığı açıklamada; “camianın özlemle beklediği şampiyonluğu Cenab-ı Allah bize nasip etti” dedi.

Gerçekten biz şu an mutluluğumuz kelimeyle ifade edilemez diyen Tonyalı; “Gerçekten camianın özlediği, herkesin hayal kurduğu, herkesin hayalindeki böyle bir şampiyonluğu yaşamak, yaşayabilmek Cenab-ı Allah bize nasip etti. Bunu bize nasip etti, bu taraftarımıza nasip etti” dedi.

Ben ve ekibim bu davaya baştan beri inandık diyen Tonyalı; “Bizim tek yolumuz var dedik. Dürüst çalışacağız, düzgün çalışacağız, çok iyi çalışacağız. Ondan sonra tevekkül edip Cenab-ı Allah'a bırakacağız. Ve biz o saydığımızı bulacağız. Biz o saydıklarımızla beraber bunu demek için doğrusunu daha fazla yaptığımız için Cenab-ı Allah da bize bu şampiyonluğu hem şehrimize hem bize hem bütün camiaya nasip etti. Binlerce şükürler olsun” dedi.

Gazetecilerin Tonyalı’ya Pazarspor’dan sonra Çayelispor’u da bir üst lige çıkardığı yönündeki soru üzerine verdiği cevapta; “bu konuda mütevazı olmayacağım arkadaşlar, öyle bir şey durumdayız ki, kimse hak edenin hakkını yanında bugüne kadar vermedi. Adamın varsa, sırtın varsa, arkan varsa, başından tepene bir adamın varsa, senin istediği gibi kumandayla o takıma da verir, bu takıma da verir. Ama bizler inandık. Yüreğimizle, inancımızla beraber söke söke bu şampiyonluğu aldık. Herkese hayırlı olsun” dedi.

I M G 6240