Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Hatay Milletvekili Lütfi Kaşıkçı, Çayeli Belediyesini ziyaret etti.

Çeşitli ziyaretlerde bulunmak üzere Rize’ye gelen MHP Hatay Milletvekili ve TBMM Kamu İktisadi Teşebbüsleri Komisyon Üyesi Lütfi Kaşıkçı, Çayeli Belediyesi’ne ziyarette bulundu. Çayeli Belediye Başkanı İsmail Hakkı Çiftçi, MHP Çayeli İlçe Başkanı Ali Küçükislamoğlu, Çayeli Ülkü Ocağı Başkanı Onur Salih, Belediye Meclis Üyeleri ve Partiler tarafından karşılandı.

Ziyarette MHP MYK Üyesi Recep Bakırcı, MHP İl Başkanı İhsan Alkan, Rize Ülkü Ocakları Başkanı Sadık Kandemir yer aldı.

Çayeli Belediye Başkanı İsmail Hakkı Çiftçi, Milletvekili Kaşıkçı ve beraberindekilere Belediyenin projeleri, halihazırda devam eden çalışmalar ile genel durum hakkında bilgiler verdi.

Başkan Çiftçi, Cumhur İttifakının bir ortağı olduklarını bu kapsamda merkezi hükumetin iş ve diğer alanlardaki desteklerinden yeteri kadar faydalanamadıklarını belirterek halka hizmet götürme konusunda vekilden destek talep etti.

Gerçekleşen ziyaretin sonunda Başkan Çiftçi, ziyaretlerinden ötürü memnuniyet duyduğunu ifade ederek özel hazırlanmış olan Çayeli Çayını hediye etti.

Makamdan ayrılan Kaşıkçı, beraberindekiler birlikte ilçede kısa bir esnaf ziyareti yaptıktan sonra diğer programlara katılmak üzere Rize İl merkezine hareket ettiler.

Editör: HABER MERKEZİ