Matbaa nasıl yazılır? Matbaa mı matba mı, TDK'ye göre doğru yazılışı nedir? Matbaa nasıl yazılır? Matbaa mı matba mı, TDK'ye göre doğru yazılışı nedir?

21 Nisan 2024 Dazkırı / Afyonkarahisar Elektrik Kesintisi Planlanmaktadır

Afyonkarahisar ilinde 2024-04-21 tarihinde Dazkırı ilçesinde 4 saat süreyle elektrik kesintisi yaşanacak. Bu kesinti, Afyonkarahisar genelindeki kesinti programlarıyla yaşamın nasıl etkilendiğini gösteriyor. Özellikle Dazkırı ilçesi, kesintinin olumsuz etkilerinden en çok etkilenen bölgelerden biri. Bu kesinti süresince hangi bölgelerin etkileneceği ve alternatif çözüm önerileri için güncel bilgilere ulaşabilirsiniz.

Afyonkarahisar Dazkırı Bölgesinde Elektrik kesintisi süresi : 4 saat
Elektrik kesintisi yaşanan şehir : Afyonkarahisar
Elektrik kesintisinden etkilenen ilçe belediyesi : Dazkırı
Afyonkarahisar Dazkırı Elektrik kesintisinden Etkilenen Bölgeler : YÜREĞİL - DEMİREL : , DEMİRCİLER SOKAK Afyonkarahisar İli, Başmakçı İlçesi; Akkeçili Köyü, Dazkırı Belediye Başkanlığı İçme Suyu, Abacı Tarım, Dazkırı İçme Suyu, Akkeçili Top-Su, Yukarıyenice Top-Su, Yüreğil Top-Su, Başyem Gülhan Süt, H. Acar Yem Kırma, Özgür Tavukçuluk, Tezcan Hayvancılık, GES Üretim Tesisleri (Bosphorus Yenilenebilir Enerji) ve Bölgede Bulunan Özel Trafolu Müşteriler.
Afyonkarahisar Dazkırı Elektrik Kesintisinin Sebebi : Bakım onarım çalışmaları nedeniyle
Elektrik kesintisi başlama zamanı : 21 Nisan 2024 Pazar 10:00
Elektrik kesintisi bitiş saati : 21 Nisan 2024 Pazar 14:00
Haber Kaynağı : OEDAŞ (Osmangazi Elektrik Dağıtım A.Ş.)
 

21 Nisan 2024 Başmakçı / Afyonkarahisar Elektrik Arıza Bilgisi
Afyonkarahisar Başmakçı ilçesinde bugün toplam 4 saat süreyle elektrik kesintisi yaşanıyor. Afyonkarahisar genelinde farklı ilçelerde meydana gelen Elektrik Kesintisi arızaları ve kesintileri yaşam süreçlerini olumsuz etkiliyor, ve bu durumdan Başmakçı de nasibini alıyor. Kesintinin ne kadar süreceği konusunda endişe ve merak hakimken, 2024-04-21 tarihli Afyonkarahisar, Başmakçı Elektrik Kesintisi ve Arıza Durumu haberimizde bu konuyla ilgili en güncel bilgileri ve ayrıntıları bulabilirsiniz. 
Elektrik kesintisinin tahmini süresi : 4 saat
Elektrik kesintisi yaşanan şehir : Afyonkarahisar
Elektrik kesintisinden etkilenen ilçe belediyesi : Başmakçı
Dikkat! Başmakçı için Elektrik Kesintisi Olacak Bölgeler : MERKEZ - YENİ : EFLATUN SOKAK Afyonkarahisar İli, Başmakçı İlçesi; Akkeçili Köyü, Dazkırı Belediye Başkanlığı İçme Suyu, Abacı Tarım, Dazkırı İçme Suyu, Akkeçili Top-Su, Yukarıyenice Top-Su, Yüreğil Top-Su, Başyem Gülhan Süt, H. Acar Yem Kırma, Özgür Tavukçuluk, Tezcan Hayvancılık, GES Üretim Tesisleri (Bosphorus Yenilenebilir Enerji) ve Bölgede Bulunan Özel Trafolu Müşteriler.
Dikkat! Başmakçı'ta Elektrik Kesintisinin Sebebi : Bakım onarım çalışmaları nedeniyle
Elektrik kesintisi başlama zamanı : 21 Nisan 2024 Pazar 10:00
Elektrik kesintisi bitiş saati : 21 Nisan 2024 Pazar 14:00
Haber Kaynağı : OEDAŞ (Osmangazi Elektrik Dağıtım A.Ş.)

Kaynak: Haber Merkezi