Zahide Yetiş'in sunuculuğunu üstlendiği ve reyting rekorları kıran program "Zahide Yetiş ile Yeniden Başlasak"ın son bölümü büyük ilgi gördü. Programı kaçıranlar için son bölümün özetini ve izleme linkini sizlerle paylaşıyoruz.

Son Bölümde Neler Oldu?

13 Mart 2024 tarihinde yayınlanan son bölümde Zahide Yetiş, farklı konukları ve hikayeleri ele aldı. Programın ilk kısmında, aile içi şiddete maruz kalan bir kadının hikayesine yer verildi. Uzman konuklarla birlikte şiddetin nedenleri ve çözümleri konuşuldu. İkinci kısımda ise, iş arayan bir gencin hikayesine odaklanıldı. Gencin iş bulma serüveni ve karşılaştığı zorluklar masaya yatırıldı. Programda ayrıca, güncel olaylara ve gündemdeki tartışmalara da yer verildi.

C8C901614101Bc544292C06D

Zahide Yetiş'ten Duygusal Anlar

Programın son bölümünde, Zahide Yetiş, aile içi şiddete maruz kalan kadınlara ve iş arayan gençlere seslendi. Yetiş, "Herkesin yeniden başlamaya hakkı var" diyerek, bu konuda topluma ve yetkililere daha fazla duyarlılık gösterilmesi çağrısında bulundu.

Son Bölümü İzle

Programı kaçıranlar veya tekrar izlemek isteyenler için son bölümün linkini aşağıda bulabilirsiniz.

Türkiye'de herkesin görmesi gereken 12 Mekan! Yurt dışından bile gelenler var! Türkiye'de herkesin görmesi gereken 12 Mekan! Yurt dışından bile gelenler var!

Zahide Yetiş ile Yeniden Başlasak 13 Mart Tek Parça İzle: URL Zahide Yetiş ile Yeniden Başlasak 13 Mart

Zahide Yetiş ile Yeniden Başlasak Hakkında

Zahide Yetiş ile Yeniden Başlasak, hafta içi her gün Star TV'de yayınlanan bir reality programıdır. Programda, Zahide Yetiş, farklı konukları ve hikayeleri ele alıyor. Hayatın zorluklarına göğüs geren ve yeniden başlamak isteyen insanların hikayeleri izleyicilerle buluşuyor. Programda ayrıca, uzman konuklarla farklı konularda sohbetler gerçekleştiriliyor ve güncel olaylara yorumda bulunuluyor.

Zahide Yetiş ile Yeniden Başlasak, izleyicilerden büyük ilgi görüyor ve reyting rekorları kırıyor.

Kaynak: Haber Merkezi