28. Dönem Ak Parti Rize Milletvekilliği Yılmaz Katmer seçim sonrası ilk açıklamasını yaptı.

Katmer sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada; "14 Mayıs 2023 seçim sonuçları yerelde Rize'mize genelde ülkemize hayırlar getirmesini diliyorum. Sonuçlar neticesinde Rize'den Milletvekilliğine seçilen Sayın Muhammed Avcı'yı, Sayın Harun Mertoğlu'nu ve Sayın Tahsin Ocaklı'yı tebrik ediyorum. Görevlerinde üstün başarılar diliyorum" dedi.

MİLLETİN İRADESİ ÜSTÜNDE BAŞKA İRADE YOK
 28. Dönem Ak Parti Rize Milletvekilliği adaylığımız sürecinde şahsıma gösterilen yoğun ilgi ve teveccühten dolayı Rizeli Hemşerilerime en kalbi duygularımla saygı ve hürmetlerimi sunuyorum diyen Katmer, "Bizlere gönüllerini açan, destek veren herkese müteşekkirim. İsmimizin açıklandığı günden bu güne kadar Rize'nin her karışında saha çalışmalarımızda bizlerle yağmur, çamur, dağ tepe demeden beraber olan ekip arkadaşlarımıza ariyetten teşekkürlerimi sunuyorum. Halkımızın kararı ne olursa olsun başımızın üstünde yeri vardır. Milletin iradesinin üstünde başka irade olmadığı gibi verdikleri karara da saygı duyulması gerektiğine inanıyorum. Çünkü biz Rize'de 2001'de bu yola çıkarken 'Halka Efendi Olmaya Değil Hizmetkar Olmaya Geliyoruz' düsturuyla yola çıktık ve bu şiarla devam ettik" dedi. 

SANDIKLARA GİTMELİYİZ

Katmer, "Şimdi önümüzde 28 Mayıs Pazar günü yapılacak olan Başkanlık 2. tur seçimi var. Hiçbir rehavete kapılmadan 28 Mayıs'da yeniden gür bir sesle Rize'ye yakışır bir oy oranıyla Rize'nin evladı Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Eerdoğan'I desteklemeye sandıklara gitmeliyiz. Bizlere bu göreve layık gören ve bu onuru yaşatan Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'a özellikle teşekkür ediyorum. Son olarak; Durmak Yok Yola Devam" şeklinde açıklama yaptı.

Haber: Büşra Bayraktutan

Editör: EDİTÖR - 1