Dilek ASLAN

Ramazan ayının gelmesi ile birlikte Rize Belediyesi bir dizi etkinlik hazırladı.

Hazırlanan etkinlikleri kamuoyuna duyuran Rize Belediye Başkanı Halil Bakırcı şunları söyledi;  “On bir ay’ın Sultanının gelmesi ile birlikte ilimiz de hoş bir Ramazan havası yaşanıyor. Belediye olarak bizde son yıllarda olduğu gibi yemekhanemizi faaliyete sokarak iftar yemeklerine başladık. Geçtiğimiz yıl Ramazan ayı boyunca her akşam 500 civarında öğrencimize iftar yemeği vermiştik. Geçtiğimiz yıllarda olduğu gibi bu yıl’da Ramazan yardımları kapsamında 4 bin aileye gıda yardımı yapmayı planlıyoruz.

 

Bunun yanı sıra Kültürel faaliyetlerimize de devam ediyoruz. İsmail Kahraman Kültür Merkezinde 4 gün’e yaydığımız programlarla halkımızı eğlendirmeyi amaçlıyoruz. Ramazanların vazgeçilmezi “Orta Oyunu” çocuklar için Karagöz – Hacivat, Sema gösterisi, skeçlerden oluşan fıkralarla Türkiye ekibi ve Gözyaşı geceleri programlarına halkımızın katılımını bekliyoruz” dedi.

Başkan Bakırcı ayrıca; “Tüm dünyada iyi bir Ramazan ayının geçirilmesini temenni ediyor ve içinde bulunduğumuz Ramazan ayının tüm İslam alemine hayırlara vesile olmasını diliyorum” dedi.

Editör: HABER MERKEZİ