Görevli personelin yeni yılını kutlayıp başarılar diledi. Merkeze gelen çağrılar ve diğer çalışmalar hakkında bilgi alan Vali Yıldırım, o sırada gelen bir telefona bakarak vatandaşın talebine cevap verdi.

Vali Yıldırım'a ziyaretlerinde İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Mustafa Erdem, İl Emniyet Müdürü Murat Esertürk, Sahil Güvenlik Doğu Karadeniz Grup Komutanı SG Binbaşı Aytaç Bayırlı ve diğer ilgililer eşlik etti.

Vali Yıldırım burada yaptığı açıklamada, "Bu akşam ve her akşam arkadaşlarımız görevlerinin başındalar. Bugün yılbaşı olduğu içinde bütün gayret ve fedakarlıklarıyla görevlerini sürdürüyorlar.

Samsun 8. İnşaat Fuarı sona erdi Samsun 8. İnşaat Fuarı sona erdi

Yılın her günü özellikle trafik kurallarına uyalım, alkollü bir şekilde hiç kimse direksiyon başına geçmesin. Yoksa kazalar oluyor. En son Kuzey Marmara'da meydana gelen kazada 10 vatandaşımızı kaybettik.

Bu yıl kazaların hiç olmadığı bir yıl olsun. 2024'te barışın ve kardeşliğin daha çok öne çıktığı, savaşların olmadığı, insanların birbirleriyle kardeşçe yaşadığı bir dünya, bir zaman ve bir yıl temenni ediyorum." dedi.

Buradaki ziyaretinin ardından Vali Yıldırım, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Mustafa Erdem, İl Emniyet Müdürü Murat Esertürk, Sahil Güvenlik Doğu Karadeniz Grup Komutanı SG Binbaşı Aytaç Bayırlı ve Yomra Kaymakamı Muhammet Öztabak ile birlikte Yomra Uygulama Merkezi'ni ziyaret ederek görevi başındaki personelin yeni yılını kutladı.

Görevlilerin uygulama sırasında çevirdiği araçların sürücüleriyle sohbet eden Vali Yıldırım, sürücülerin yeni yılını tebrik edip kazasız sürüşler temennisinde bulundu.

Trabzon Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığını da ziyaret eden Vali Yıldırım görevi başındaki personelin yeni yılını kutladı, görevlerinde üstün başarı diledi.

Vali Yıldırım, ziyarette İtfaiye Daire Başkanı M. Olcay Bal'dan çalışmalar hakkında brifing aldı

Kaynak: HABER MERKEZİ