Çayeli Şehir Stadında oynanan maçta Çayelispor güçsüz ve tecrübesiz rakibine karşı 90 dakika boyunca üstün bir oyun sergiledi. İlçe Protokolü ve sporseverlerinin ilgisinin yoğun olduğu maçta Çayelispor’un gölleri 4’ü Kadir’den, 3’ü M. Eminden,  1’i Cengiz’den ve 1’i Penaltıdan Muharremden geldi. Atılan 9 gölün dışında Çayelispor’u çok sayıda gol pozisyonundan da yararlanamadı. Rize Belediyespor’un tek gölü 10 numaralı Sercen’dan geldi. Rize Belediyespor’da 8 numaralı oyuncu Mumin maçın son dakilalarında sakatlandığı için Belediyespor maçı 10 kişi tamamlamak zorunda kaldı.

Maç sonrası Çayeli Belediye Başkanı Rıza Çakır soyunma odasına giderek futbolcuları tebrik etti. Yaptığı kısa konuşmada şunları söyledi. Arkadaşlar bugün çok iyiydiniz , bizim sizlere olan güvenimizi boşa çıkarmadığınız için teşekkür ederim. Biz herzaman sizin destekciniz olmaya devam edeceğiz. ''

Çayelispor

Cengiz (**) (Cahit**)  Muhammet(***), M. Akif(***), Zafer(***), Serhat(***)(Erdi**) , Cengiz(***), (Mustafa**)  Muharrem(***), Fatih(***) , Kadir(****), M. Emin(****), Ali(***)

Rize Belediyespor

Hami(*), Cevat(*), İbrahim(*), Ahmet(*), Bayram(**), Erhan(*)(Burak*), Ali Can(*)(Volkan*), Mumin(*), Halil(*)(Enver*), Sercan(**), Yusuf(**)

 MAÇTAN KARELER

 

 

 

 

 

 

 

Editör: HABER MERKEZİ