Play of mücadelesinde Orduspor ile karşılaşacak olan ekibimiz Ordu ya giderken teknik direktör Ümit Kayıhan önceliklerinin Ordu dan galibiyetle dönmek olduğunu söyleyerek” Orduspor güçlü bir ekip, daha önce yaptığımız karşılaşmalarda kendi sahamızda 3-0  ve Ordu da beraberliğimiz var. Bu maçta mutlaka avantajlı bir skor ile ayrılmak istiyoruz” dedi.

Süper lige yükselme adına mutlaka galibiyet ile ayrılmak istediklerini söyleyen Kayıhan “ Orduspor güçlü bir ekip, zorlu bir maç olacak, ancak kazanan taraf biz olmak istiyoruz. En azından Ordu dan alacağımız iyi bir sonuç bizi finale taşıyacaktır. Perşembe günü kendi saha ve seyircimiz önünde Orduspor ile eleme maçına çıkacağız. Bu maç bizim için çok önemli” dedi.

Takımda futbolcuların morallerinin yüksek olduğu gözlenirken, hafta boyu neşe içinde geçen idmanda futbolcuların Ordu maçına hazır oldukları görüldü. Takımda sakat veya cezalı oyuncu bulunmazken Ordu deplasmanından mutlaka galibiyetle döneceklerini söyleyen futbolcular” Taraftarımız ile birlikte süper lige çıkmak istiyoruz. Oynayacağımız 3 maçı da kazanarak Bank Asya liginden süper lige yükselen 3 takım olacağız” dediler.

MUHTEMEL KADRO: Ramazan, Ersin, Volkan, Evren, Koray, Theo, Mithat,  Mutlu, Erkan, Adu, Mehmet Al

Spor Toto Süper Lig`e çıkacak takımın belli olacağı final maçı ise 29 Mayıs Pazar günü tarafsız sahada oynanacak.

Bank Asya 1. Lig Play-Off maçlarının programı ise şu şekilde:

23 MAYIS PAZARTESİ

16.00 Tavşanlı Linyitspor - Gaziantep Büyükşehir Belediyespor
20.00 Orduspor - Çaykur Rizespor

26 MAYIS PERŞEMBE

17.00 Gaziantep Büyükşehir Belediyespor - Tavşanlı Linyitspor
20.00 Çaykur Rizespor - Orduspor

29 MAYIS PAZAR FİNAL MAÇI

Tarafsız sahada

 

Editör: HABER MERKEZİ