Rize Birinci Amatör liginde mücadele eden Çayelispor, Rize Ekrem Orhon stadında oynan karşılaşmada Kalkanderespor’u 3-2 mağlup etti.

Playouf ligi birinci hafta maçında Kalkandererespor ile karşılaşan Çayelispor, maçın ilk yarısında tutuk bir oyun sergileyenken, özellikle ortasahada topa hakim olamadı. Çayelispor ilk yarıdaki golleri 24. dakikada kazanılan frikik atışını kullanan Gürcan, usta bir vuruşla güzel bir gole imza attı. Daha sonra Çayelispor’un yeni golcsü Kadir sahneye çıktı ve 40. dakikada ayağından kazandığı golle 2-1 öne geçti. İlk yarının son dakikalarında Kalkanderespor beraberliği yakalayarak devre 2-2’lik skorla sonuçlandı.

İkinci yarıda daha arzulu bir oyun sergileyen Çayelispor, bir çok pozisyonu değerlendiremedi. Maçın 85. dakikasında Muharrem’ın attığı güzel gol ile takımına 3-2’lik galibiyeti kazandırdı.

Maçtan Notlar

Çayeli’nden düzenli bir organizasyonla maça gidilmemesine rağmen maçı izlemek için kalabalık bir taraftar topluğu vardı. Bir çok taraftar maça düzenli bir organizasyon olsaydı çok daha kalabalık bir seyirci topluluğunun olacağını belirttiler.

Maçı izleyenler arasında Çayeli Belediye Başkanı Rıza Çakır, Çayeli Vakfı Meclis Başkanı Ali Fuat Albayrak, Ak Parti Çayeli İlçe Başkanı Ömer Latif Yağcı, Okumuş Çay San. Yönetim Kurulu Başkanı Resul Okumuş, Çayelispor Yöneticileri ve çok sayıda seyirci vardı.

Mustafa Baltacı Maçta Yoktu

Çayelispor Başkanı Mustafa Baltacı işleri nedeni ile İstanbul’da olduğundan maça gelemedi. Maçın ardından telefonla görüştğümüz Başkan Baltacı, “Kalkanderespor gibi güçlü bir rakip karşısında önemli bir galibiyet aldığımız için çok mutluyum. Başta galibiyetin mimarlarından olan Teknik Direktörümüz Muhammet Yılmaz, Yardımcı Antrönörümüz Beyiç Muşdal ve futbolcu kardeşlerimi tebrik ediyorum. Bu başarıları devam ettikçe onların devamlı arkasında olacağımızı ifade ediyorum” dedi.

 

>
Editör: HABER MERKEZİ