Rize Birinci Amatör Ligi B grubunda mücadele eden Çayelispor’un Başkanı Mustafa Baltacı, sakat oyuncuları Kerim ve Serhat’ı ziyaret ederek durumları hakkında bilgi aldı.

Filizçayspor ile oynanan karşılaşmada ayağından sakatlanan Çayelispor’un etkili ismi Kerim, geçtiğimiz Cuma günü yapılan ameliyatın ardından bir ay sahalardan uzak kalacağı belirtildi. İki hafta sonra düz koşulara başlayacak olan Kerim’i hastanede ziyaret eden Başkan Mustafa Baltacı, Asbaşkan Dr. Hasan Kamil, Futbol Şube Sorumlusu Cafer Kuru ve Teknik Direktör Muhammet Yılmaz geçmiş olsun temennilerini illettiler.

Çayelispor için önemli bir oyuncu olan Kerim kardeşimizi çok yakında eski sağlığına kavuşmasını dilediğini belirten Başkan Mustafa Baltacı, “her oyuncumuz bizim için değerlidir. Kerim kardeşimde bizim için önemlidir. Kendisi sağlığına kavuşup gelecek maçlarımızda bizimle beraber olacak. Çayelispor olarak bütün oyuncularımıza maddi ve manevi olarak yanlarında olduk ve olmaya devam edeceğiz” dedi.

Ayrıca Çayelispor’un diğer sakat oyuncularından Serhat’ı da evinde ziyaret eden ekip geçmiş olsun dileklerinde bulundular. Serhat’ın da düz koşulara başlayıp bir iki hafta içerisinde sahalara döneceği belirtildi. Bir diğer sakat oyuncu Lasha’nın ise gelecek hafta Çayeli’nde oynanacak İyiderespor maçında oynayabilecek durumda olduğu kaydedildi.

Editör: HABER MERKEZİ