Bir dizi incelemelerde bulunmak üzere Rize’ye gelen Gençlik Spor Genel Müdürü Mehmet Atalay Çayeli İlçe stadyumunda incelemelerde bulundu. Genel Müdür Mehmet Atalay’ burada Çayelispor Başkanı Mustafa Baltacı ve Çayeli Gençlik Spor Müdürü Muhamet Yılmaz tarafından Çayeli Stadını Sentetik çim yapılmasında dolayı teşekkür ettiler. Genel Müdür Atalay ve beraberindeki heyete bilgiler veren Mustafa Baltacı şunları söyledi: Çayelispor olarak 3.lige çıkmak istiyoruz. Bu amaçla stadyumumuzda ışıklandırma ve ses düzeni çalışmalarını hızla tamamlamaya çalışıyoruz. İş adamı hemşerimiz Sayın Atıf Ketenci beyefendiye takımıza bir spor kompleksi yapacak.” Genel Müdür Atalay’da Çayelispor başarılar dilediğini ve 3.lige çıktıktan sonrada desteklerinin devam edeceğini söyledi.

Mehmet Atalay ayrıca bundan bir süre Belediye Başkanı Rıza Çakır’ın tarafından Spordan Sorumlu Devlet Bakanı Murat Başeskioğlu ile yaptığı görüşmede yapım sözünü aldığı Spor Salonunun inşa edilmesi planlanan alanda da incelemelerde bulundu.   

Stadyumda bulunan çocuklar ile bir süre sohbet eden Genel Müdür Mehmet Atalay “bu güzel tesisleri sizin için yapıyoruz. Boş zamanlarınızda buralara gelin spor
Editör: HABER MERKEZİ