Saltuk Deniz,Esnaf ve sanatkarlarımıza uygulanan faiz artışını kınıyoruz. Kabul etmiyoruz’ Reddediyoruz’ Saltuk Deniz,Esnaf ve sanatkarlarımıza uygulanan faiz artışını kınıyoruz. Kabul etmiyoruz’ Reddediyoruz’

Haber: Sude Köroğlu - Bölgesel Amatör Ligi 10. Grupta zirve mücadelesi veren Çayelispor Rize derbisinde deplasmanda Özel İdarespor’u Emre Yanık’ın golüyle 1-0 yenerek çıkışını sürdürdü. 

Deplasmanda Rize Özel İdarespor ile oynadıkları maçta iyi bir futbol ortaya koyduklarını ifade eden Çayelispor Teknik Direktörü Şevki Tonyalı, “hak ettiğimiz bir galibiyet aldık. 90 dakika sahada savaş vererek bunu başardık. Galibiyet serimiz devam edecek” dedi.

-“KAZANMAYI ALIŞKANLIK HALİNE GETİRMELİYİZ”
Bölgesel Liginin 6. Haftasında Bayburt Belediyespor’u konuk edeceklerini kaydeden Çayelispor Teknik Direktörü Şevki Tonyalı, “İki haftadır kazanıyoruz. Kazanmayı alışkanlık haline getirmemiz gerekiyor. Hafta sonu konuk edeceğimiz Bayburt Belediyespor’u da yenip çıkışımızı sürdüreceğiz. Bu maça iyi hazırlanacağız. 3 puandan başka bir sonuç düşünmüyoruz” dedi.

-“KAPAMAYACAK BİR FARK DEĞİL” 
Bu sezon şampiyon olmak istediklerini kaydeden Çayelispor Teknik Direktörü Şevki Tonyalı, “şu an ligde 9 puanımız var. Liderle aramızda 3 puan var. Daha ligin başı, kapamayacak bir fark değil. Önemli olan bundan sonraki maçlarımızı kazanmak. Her maça galibiyet için çıkacağız. Ligin sonunda şampiyonluğu göğüsleyeceğimize inanıyorum” şeklinde açıklama yaptı.
 

Editör: HABER MERKEZİ