Başbakan Prof. Dr. Sayın Ahmet Davutoğlu Rize’de Cumhuriyet meydanında düzenlenen mitingin ardından Vali Ersin Yazıcı’yı ziyaret etti.

Artvin’den helikopter ile Rize’ye gelen Başbakan Prof. Dr. Sayın Ahmet Davutoğlu, Cumhuriyet meydanında gerçekleştirilen halka seslenişin ardından Rize Valiliğini ziyaret etti. Valilik binası girişinde Vali Ersin Yazıcı, Hanımefendi Hanife Yazıcı ve il protokolü tarafından karşılanan Başbakan Prof. Dr. Sayın Ahmet Davutoğlu’na minik öğrenciler tarafından çiçek verildi.

Başbakan Prof. Dr. Sayın Ahmet Davutoğlu, tören mangasını selamladıktan sonra Vali Ersin Yazıcı’yı makamında ziyaret ederek, bir süre sohbet etti ve şeref defterini imzaladı.

Daha sonra Vali Ersin Yazıcı’dan, ilimizde yürütülen çalışmalar hakkında brifing alan Başbakan Prof. Dr. Sayın Ahmet Davutoğlu’na, Vali Ersin Yazıcı tarafından, ,  ‘Bizim Fidanlarımız’ projesi kapsamında dikilen 13.235 adet fidanın Fidan Dikme Sertifikası takdim edildi.

Başbakan Prof. Dr. Sayın Ahmet Davutoğlu’nun Rize Valiliği ziyaretine eşleri Hanımefendi Sare Davutoğlu, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik, Gümrük ve Ticaret Bakanı Nurettin Canikli,  Milletvekilleri Hayati Yazıcı, Nusret Bayraktar, Osman Aşkın Bak ve Hasan Karal eşlik etti.