Van Gölü Elektrik Dağıtım A.Ş. (VEDAŞ) 30 Nisan Salı günü (bugün) Van, Bitlis ve Muş’ta yapacağı onarım ve bakım çalışması nedeniyle 3 ilin ilçelerinde elektrik kesintisi yapılacağını duyurdu. İşte Van dahil 3 ildeki elektrik kesintisinin detayları…

VAN’DA ELEKTRİK KESİNTİSİ 

Van’ın İpekyolu ilçesinde, Cumhuriyet, Hafiziye Mahallelerinde planlı bakım ve onarım çalışması nedeni ile enerji kesintisi yaşanacaktır.

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Duygu Duymaz Kimdir, Kaç Yaşında, Nereli? Yemekteyiz Duygu Instagram Hesabı Zuhal Topal'la Yemekteyiz Duygu Duymaz Kimdir, Kaç Yaşında, Nereli? Yemekteyiz Duygu Instagram Hesabı

Van’ın Başkale ilçesinde 10.00 ile 12.00 saatleri arasında, Güleçler, Kavurgalı, Kızılca Ve Bölekli Mahallelerinde planlı bakım ve onarım çalışması nedeni ile enerji kesintisi yaşanacaktır.

Van’ın Gevaş ilçesinde 09.00 ile 17.00 saatleri arasında, Bahçelievler, Karşıyaka, Dere Ağzı, Elmalı, Koçak, Yol Döndü, Altın Saç, Göründü, Yemişlik, Dilme Taş, Kuşluk, Timar, Atalan, Dağ Yöre, Pınarbaşı, Bağlama, İnköy, Selimiye, Hasbey, İkizler, Uysal, Yanıkçay, Kazanç, Değirmitaş, Hişet, Aydın Ocak, Dokuz Ağaç, Kurultu, Uğur Veren, Yuva, Abalı, Aladüz, Guzelkonak Ve Kayalar Mahallelerinde PLANLI BAKIM VE onarım çalışması nedeni ile enerji kesintisi yaşanacaktır.

Van’ın Edremit ilçesinde 09.00 ile 17.00 saatleri arasında, Enginsu, Gölkaşı, Mülk Ve Andaç Mahallelerinde planlı bakım ve onarım çalışması nedeni ile enerji kesintisi yaşanacaktır.

Van’ın Erciş ilçesinde 09.00 ile 17.00 saatleri arasında, Alkanat Ve Tekevler Mahallelerinde planlı bakım ve onarım çalışması nedeni ile enerji kesintisi yaşanacaktır.

Van’ın Muradiye ilçesinde 09.00 ile 17.00 saatleri arasında, Hava Radar Üst Bölgesi,Açık Yol Mahallesi,Balaklı Mahallesi,Yalın Düz Mahallesi,Yumaklı Mahallesi,Bey Dağı Mahallesi,Gültepe Mahallesi Ve Mezrası,Adaklı Mahallesi,Köşk Mahallesi,Uluşar Mahallesi,Beş Parmak Mahallesi,Koca Sapan Mahallesi,Topuz Arpa Mahallesi,Ova Pınar Mahallesi,Yukarı Argit Ve Mezraları,Gümüş Tepe Mahallesi,Gönderme Mahallesi Ve Mezralarında planlı bakım ve onarım çalışması nedeni ile enerji kesintisi yaşanacaktır.

BİTLİS’DE ELEKTRİK KESİNTİSİ

Bitlis’in Tatvan ilçesinde 09.00 ile 17.00 saatleri arasında, Söğütlü Mahallesinde planlı bakım ve onarım çalışması nedeni ile enerji kesintisi yaşanacaktır.

Bitlis’in Tatvan ilçesinde 10.00 ile 17.00 saatleri arasında, Yassıca,Çevre,Taşdemir,Tokaçlı,Dibekli,Paşa Elmalı,Arılı,Bolalan,İnce Kaya,Koyluca,Bolalan Köyleri İle Bölgeye Bağlı Mezra Ve Özel Trafolarda planlı bakım ve onarım çalışması nedeni ile enerji kesintisi yaşanacaktır.

Bitlis’in Güroymak ilçesinde 09.00 ile 13.00 saatleri arasında, Günkırı Beldesine Bağlı Hürriyet Ve Cumhuriyet Mahallelerinde planlı bakım ve onarım çalışması nedeni ile enerji kesintisi yaşanacaktır.

Bitlis’in Ahlat ilçesinde 10.00 ile 17.00 saatleri arasında, OVA Kışla Beldesine Bağlı Tarımsal Sulama Trafoları Ve Kadoil Petrol Civarında planlı bakım ve onarım çalışması nedeni ile enerji kesintisi yaşanacaktır.

MUŞ’DA ELEKTRİK KESİNTİSİ

Muş Merkezde 08.30 ile 17.30 saatleri arasında, Saray Mahallesi Sunay Mahallesi Ve Yeni Mahallede, Çöğürlü Köyünde planlı bakım ve onarım çalışması nedeni ile enerji kesintisi yaşanacaktır.
Hasköy ilçesinde 09.00 ile 17.00 saatleri arasında, Eşme Pınar Köyü Ve Koca Tarla Köyünde planlı bakım ve onarım çalışması nedeni ile enerji kesintisi yaşanacaktır.

Muş'un Malazgirt ilçesinde 09.00 ile 17.00 saatleri arasında, Malazgirt İlçesine Bağlı Köy Ve Mezralarda planlı bakım ve onarım çalışması nedeni ile enerji kesintisi yaşanacaktır.

Muş'un Bulanık ilçesinde 11.00 ile 16.00 saatleri arasında, Sarı Pınar Beldesi, Adıvar Köyü, Gül Çimen Mezrası, Kurganlı Köyü, Bayramlı Köyü, Yılan Dere Köyü, Şatırlar Köyü, Sıra Dere Köyü, Yaz Başı Köyü, Kılındor Mezrası, Kırmızıtaş Köyü, Kamışlı Dere Köyünde planlı bakım ve onarım çalışması nedeni ile enerji kesintisi yaşanacaktır.

Kaynak: Haber Merkezi