Burdur elektriksiz kalacak! 7 Mayıs 2024 Salı günü Burdur'da elektrik kesintisi yaşanması sonucu elektriksiz kalacak Burdur elektriksiz kalacak! 7 Mayıs 2024 Salı günü Burdur'da elektrik kesintisi yaşanması sonucu elektriksiz kalacak

Çalıştayda, “Şehirlerde Tarım Ekonomisi ve Gelişiminde Bölgesel Hareketlilik ve Dünyadaki Durum”, “Yöresel Mutfakların Markalaşması ve Sürdürülebilirliği”, “Yeni Trendler”, “Rize’nin Gastro-Ekonomi ve Kültür Değerleri ve Yapılanması”, “Turizm ve Gastronomin Gelişiminde STK”, “Medyanın Etkisi ve Gastronomik Kalkınma İçin Konaklama ve Otelcilik Hizmetlerinin Sürdürülebilirliği ve Etkisi”  konularından oluşan beş farklı masada, Karabük Üniversitesi, Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi, İstanbul Aydın Üniversitesinin yanı sıra bakanlıklar, sivil toplum kuruluşları, medya ve sektörden temsilcilerle  görüş alışverişinde bulunuldu. 

Ardeşen Turizm Fakültesi Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü Öğr. Gör. Ayşe Gülnihal Kahraman ve öğrenciler tarafından yöresel ürünler baz alınarak hazırlanan ürünler çalıştayda görev alan katılımcılara ikram edildi.

Prof. Dr. Nuray Türker’in çalıştay başkanlığı ve Ardeşen Turizm Fakültesi Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Gülsün Yıldırım ile Öğr. Gör. Tolgahan Tabak’ın başkan yardımcılığında çalıştayın raporu; AK Parti Rize Milletvekili Av. Harun Mertoğlu, Ardeşen Kaymakamı Ferhat Altay, Ardeşen Belediye Başkanı Avni Kahya, Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mete Avcı ile birçok paydaş kurum ve kuruluş temsilcilerinin katılımıyla sunuldu.

Ardeşen Turizm Fakültesi Konferans Salonu’nda gerçekleştirilen çalıştayda, destekleri ve iş birlikleri dolayısıyla paydaşlara belge ve plaket takdim edildi.

Haber:Büşra Bayraktutan

Editör: BÜŞRA BAYRAKTUTAN