Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi tarafından organize edilen buluşmada, Rize Valisi İhsan Selim Baydaş, Rize Belediye Başkanı Rahmi Metin, Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Yusuf Yılmaz Rize’de eğitim gören üniversite öğrencileri ile bir araya gelerek sohbet etti.

5 yıllık belediye başkanlığı görev süreci içerisinde fırsat buldukça gençlerle bir araya gelerek “Gençlik Buluşmaları” olarak toplantılar düzenleyen Rize Belediye Başkanı Rahmi Metin, bu kez üniversite tarafından davet edildiği toplantıya katılarak gençlerle deneyimlerini paylaştı.

Başkan Rahmi Metin, böyle bir buluşmaya davet edilmekten mutluluk duyduğunu, fırsat buldukça gençlerle vakit geçirme gayreti içerisinde olduğunu, gençlere geçmişten günümüze hayatta edinmiş olduğu tecrübe ve birikimlerini aktarmaya çalıştığını dile getirdi. 

Başkan Metin, yapılan bu sohbetler esnasında gençlerinde kendisine yönelttiği talepleri aldıklarını ve onlarında fikirlerine yer verilerek çalışmalar yapıldığına vurgu yaptı.

Milli Eğitim Bakanı Tekin, memleketinde bayramlaşma programına katıldı Milli Eğitim Bakanı Tekin, memleketinde bayramlaşma programına katıldı

Rize Valisi İhsan Selim Baydaş ve Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Yusuf Yılmaz’ın da birer selamlama konuşması gerçekleştirdiği buluşma hep birlikte hatıra fotoğrafı çekimiyle son buldu.


 

Editör: ALİ TÜYLOĞLU