Milliyetçi Hareket Partisinden belediye başkanlığı için aday adaylık müracaatları devam ediyor.

MHP Çayeli Madenli Belediye başkan aday adaylığı için daha önce müracaatta bulunan Mehmet Alay’ın ardından Mustafa Çalışkan’da müracaata bulunarak MHP’nin Madenli’de ikinci aday adayı oldu.

Kalabalık bir vatandaş topluluğu ile müracaat için MHP ilçe başkanlık binasına gelen Çalışkan, dosyasını İlçe Başkanı Ahmet Aliağaoğlu’na teslim etti. 

Levent Balcı neden istifa etti? Gelecek Partisi Rize'de şok istifa Levent Balcı neden istifa etti? Gelecek Partisi Rize'de şok istifa

Çalışkan daha sonra yaptığı konuşmada; “2024 seçimlerinde bölgemizdeki halkımızın teveccühünü dikkate alarak Milliyetçi Hareket partisinden aday adaylığı müracaatımı yapmış bulunmaktayım. İnşallah beldemiz için hayırlı olur. Beldemizi en iyi şekilde yönetmeye talibiz. Beldemizde yaşıyoruz, sorunlarını biliyoruz, yapılanları da biliyoruz. Esnaflığımızı belde de yaptık ve hemen hemen her mahallesine hâkim olduğum bir insan olarak beldemi yönetmeye talibim. İnşallah 2024 martta beldemdeki vatandaşlarımızın desteğini alarak beldemizi en iyi şekilde yönetmek için gayret edeceğiz” dedi.

Milliyetçi Hareket partisi Çayeli İlçe Başkanı Ahmet Aliağaoğlu ise "biz Madenli’ye inanıyoruz, Madenli’yi alacağımıza da inanıyoruz. Bu enerjiyi 31 Mart tarihine kadar taşıyabilirsek iki tane Madenli alırız diye düşünüyorum. Bundan sonra Madenli için neler yapabiliriz onu düşünelim” şeklinde açıklama yaptı.


 

Kaynak: HALİL İBRAHİM SAKLI