2024 Mart ayında yapılacak belediye başkanlığı seçimlerinde 9 Kasım 2023 Perşembe günü itibariyle süreç resmen başladı.

Ak Parti’nin Çayeli’nde kurucu yönetim kurulu üyesi ve ilçe yönetimlerinde görev almış olan Musa Çağıran, AK Parti'den Büyükköy Belediye Başkanlığı için aday adaylığını açıklayarak başvuru dosyasını AK Parti Çayeli İlçe Başkanı Hüseyin Öztürk’e teslim etti.

AK Parti'den Büyükköy Belediye Başkanlığı için aday adayı Musa Çağıran kendini tanıtarak, “1968 doğumluyum. Çayeli’nde 30 yılla yakın esnaflık deneyimim var ve esnaf olarak devam ediyorum. Siyasette 2002 yılında Ak Parti'nin kuruluşuyla beraber başladım. Kurucu yönetim kurulu üyesi olarak siyasete başladım. Değişik kademelerde ve sivil toplum örgütlerinde de yer aldım. Bir önceki dönem yönetim kurulunda siyasi işler başkanı olarak görev yaptım” dedi.

Adaylık ile ilgili nasıl karar verdiğini de açıklayan Çağıran, “Büyükköy benim beldem. Bir şekilde Büyükköy’e hizmet yapmak isterim. Hizmetin kutsal olduğunu gerçekten insana daha değişik gururlar verdiğini biliyorum. Allah için çalışmak güzel bir şey. İnsanlara hizmet etmek için Büyükköyümüzün daha iyi yerlere gelmesini isteriz. Nasip olur da adaylığımız gerçekleşir ve kazanırız inşallah. Bütün teşkilatımızla beraber bu teşkilatın bütün kademeleriyle beraber oturup konuşacağız. Tabii ki yapacağım projelerim var. Büyükköy için ben iyi şeyler yapacağıma inanıyorum. Hizmeti nasıl getireceğime, getirmenin yollarının nasıl olacağını biliyorum. Burada Büyükköy kazanacak. Çalışacağız, durmak olmayacak, yatmak olmayacak. Zaten benim ömrü hayatım hep çalışmaktan geçmiş. Bundan sonrada Büyükköy için çalışmak isterim. Hayırlısı olsun, Allah nasip eder hayırlısıyla biz de güzel bir şekilde hizmetimizi yaparız” dedi.

Aslı Hünel İle Gelin Evi Sinem Teke Kaç Puan Aldı? Sinem Teke kimdir? Aslı Hünel İle Gelin Evi Sinem Teke Kaç Puan Aldı? Sinem Teke kimdir?


 

Kaynak: BÜŞRA BAYRAKTUTAN