Haftanın sonunda kazanan gelin 50 bin TL’lik büyük ödülün sahibi olacak. Ayrıca her gün ev sahibi gelin ile eşi arasında yapılan ilişki testini kazanan gelinlere çil çil altın, 5 gelinin hafta boyunca ev hanımlığını konuşturduğu beceri oyununu kazananlara ise sürpriz hediyeler verilecek.

Gelinler Yarışıyor Programında Büyük Heyecan

Haftanın sonunda kazanan gelin, 50 bin TL’lik büyük ödülün sahibi olacak. Ayrıca her gün ev sahibi gelin ile eşi arasında yapılan ilişki testini kazanan gelinlere çil çil altın, 5 gelinin hafta boyunca ev hanımlığını konuşturduğu beceri oyununu kazananlara ise sürpriz hediyeler verilecek.

Çeyizler Sergilenecek

Mutfaktaki hünerlerinden gelenek göreneklere kadar her konuda kıyasıya bir mücadeleye girmeye hazır yeni evli gelinler için bu program tam bir fırsat. Evlilik teklifleri, düğünler, altınlar, çeyizler ve daha fazlası bu eşsiz programda sizleri bekliyor. Her gün birbirinin evlerine konuk olacak beş yeni gelin, final günü 10 Çeyrek Altın’ı kazanmak için kıyasıya yarışıyor.

Gelin Evi İrem Şimşek Kimdir? Kaç Puan Aldı?

İrem Şimşek Kimdir?

20 yaşındaki yarışmacımız 10 aylık evli ve Orduludur. Yarışmacımız evi ve çeyizinden rakiplerinden yüksek puan alabilecek mi?

Eşler Arası İlişki Testi

Her gün birbirinin evlerine konuk olacak beş yeni gelin, final günü bir düzine çeyrek altını kazanmak için kıyasıya yarışacaklar. Ayrıca ev sahibi olan gelin, kendisine yapılan ilişki testini geçebilirse 1 altın daha kazanma fırsatını yakalayacak.

İrem Gelin Puan Tablosu

  • Çiğdem Gelin:

  • Sinem Gelin:

  • Ezgi Gelin:

  • Beren Gelin:

ÇEYİZLER SERGİLENECEK

Mutfaktaki hünerlerinden gelenek göreneklerine kadar her konuda kıyasıya bir mücadeleye girmeye hazır yeni evli gelinler, bu program tam size göre. Evlilik teklifleri, düğünler, altınlar, çeyizler ve daha fazlası bu eşsiz programda sizleri bekliyor. Her gün birbirinin evlerine konuk olacak beş yeni gelin, final günü 10 Çeyrek Altın’ı kazanmak için kıyasıya yarışıyor.

İREM ŞİMŞEK KİMDİR?

20 Yaşında olan yarışmacımız 10 aylık evli ve orduludur. Yarışmacımız evi ve çeyizinden rakiplerinden yüksek puan alabilecek mi?

Ayrıca her gün ev sahibi gelin ile eşi arasında yapılan ilişki testini kazanan gelinlere çil çil altın, 5 gelinin hafta boyunca ev hanımlığını konuşturduğu beceri oyununu kazananlara ise sürpriz hediyeler verilecek.

EŞLER ARASI İLİŞKİ TESTİ

Her gün birbirinin evlerine konuk olacak beş yeni gelin, final günü bir düzine çeyrek altını kazanmak için kıyasıya yarışacaklar. Ayrıca ev sahibi olan gelin, kendisine yapılan ilişki testini geçebilirse 1 altın daha kazanma fırsatını yakalayacak.

İREM GELİN PUAN TABLOSU

ÇİĞDEM GELİN:

SİNEM GELİN:

EZGİ GELİN:

Özbekistan'dan gelen üniversite heyeti Türk diş hekimlerinin deneyimlerinden faydalanıyor Özbekistan'dan gelen üniversite heyeti Türk diş hekimlerinin deneyimlerinden faydalanıyor

BEREN GELİN:

Kaynak: Haber Merkezi