Tokat'ta minibüs ile çarpışan motosikletin sürücüsü öldü Tokat'ta minibüs ile çarpışan motosikletin sürücüsü öldü

TRT1'de Salı akşamları heyecanla izlenen Mehmed: Fetihler Sultanı dizisinin yedinci bölümü 16 Nisan 2024 tarihinde yayınlandı. Peki, Mehmed: Fetihler Sultanı 7. bölümde neler oldu? Dizinin tek parça full izle linki hangisi?

Mehmed: Fetihler Sultanı 7. Bölüm Özeti:

Geçen bölümde Şehzade Mehmed, düşkünler tarafından kurulan büyük bir pusuya düşmüş ve dişe diş dövüşmekteydi. İshak ise adamlarıyla birlikte Mehmed'in üzerine dörtnala geliyordu. İzleyiciler, Mehmed'in bu pusudan nasıl kurtulacağını, İshak'ın Mehmed'e yardım edip etmeyeceğini veya saldırıya geçip geçmeyeceğini merak ediyordu.

Edirne'ye dönen Mehmed, haremini de alıp Manisa'ya gider. Burada Gülşah'a gelen bir mektupla Karamanoğlu'na gitmeye karar verirler. Mehmed bu yolculukta neler yaşayacak ve mektupta neler yazmaktadır?

Hüma'nın ölümüyle zor günler geçiren Murad ise daha da kötüleşmiştir. Çandarlı ise durumun farkında ve endişelidir. Çandarlı devletin geleceği için nasıl tedbirler alacaktır? Mehmed de durumun farkındadır ve Şehabeddin'i bu sebepten Edirne'de bırakır.

Çandarlı'nın yeni hamlesi ne olacaktır? Bizans'ta ise Konstantinos ile Helena'nın çatışması derinleşmektedir. Konstantinos, Bizans'ın değişimi için önemli kararlar alma arifesindedir. Helena ve Notaras ise bu durumun karşısında en büyük engeldir. Konstantinos bu durumda ne yapacaktır?

Mehmed: Fetihler Sultanı 7. Bölüm Tek Parça Full İzle Linki: MEHMED:FETİHLER SULTANI 7. BÖLÜM FULL İZLE LİNKİ

MEHMED:FETİHLER SULTANI OYUNCULARI

Serkan Çayoğlu-Sultan Mehmed

Selim Bayraktar-Çandarlı

Fikret Kuşkan-Notaras

Tuba Ünsal-Mara Hatun

Seçkin Özdemir-Konstantinos

Teoman Kumbaracıbaşı-Sultan Murad

Emine Ün-Halime Hatun

Kenan Çoban-Malkoçoğlu Bali Bey

Açelya Akkoyun-Hüma Hatun

Volkan Keskin-Demetrios

Esila Umut-Eleni

Bülent Alkış-Şehabeddin

Ayşegül Günay-Helena Dragas

Cebrail Esen-Reyhan Ağa

Tolga Akkaya-Saltuk

MEHMED:FETİHLER SULTANI YENİ BÖLÜM İZLE

Mehmed: Fetihler Sultanı dizisinin TRT1 'de 16 Nisan 2024 Salı günü yayınlanan 7. bölümünü ( yedinci bölüm ) tek parça full izleyebileceğiniz link.

MEHMED:FETİHLER SULTANI 7. BÖLÜM FULL İZLE LİNKİ

Kaynak: Haber Merkezi