ATV ekranlarında büyük bir ilgiyle izlenen Ben Bu Cihana Sığmazam dizisinin 64. bölümü 16 Nisan 2024 Salı günü yayınlandı. Dizinin heyecan dolu yeni bölümünde neler yaşandığını merak edenler için tek parça full izle linkini haberimizde bulabilirsiniz.

Ben Bu Cihana Sığmazam 64. Bölüm Özeti:

Geçen bölümde Erman, köşeye sıkışmış durumdaydı. Cezayir, Müfit'i öldüren Taziyev ile Erman'ın peşindeydi. Artık çaresiz kalan Erman, bu durumdan nasıl kurtulacağını düşünüyordu.

Öte yandan Serkan, gerçek yüzünü öğrendiği babası Erman'ı kurtarmanın bir yolunu arıyordu. Aynı zamanda Leyla, aileye hamile olduğunu nasıl açıklayacağını düşünüyordu. Bu mutluluğun yanında Ada'nın annesi Arzu'nun gelişi ise evdeki bütün dengeleri alt üst ediyordu. Elif, Arzu'nun hamleleri sonrasında zor bir karar vermek zorundaydı.

Cezayir ise eski masa üyelerini bir araya getiren Atakan'ın isteğini geri çevirmeyerek liderliği kabul etti. Behçet, kardeşinin katili bildiği Cezayir'le hareket etmeye yanaşmıyordu. Gedik Ali ise yaptıklarının bedelini ödeyecekti. Cezayir, Erman'ın karşısına çıktığında ise kimsenin beklemediği bir son yaşandı.

Ben Bu Cihana Sığmazam 64. Bölüm Tek Parça Full İzle Linki: BEN BU CİHANA SIĞMAZAM 64. BÖLÜM FULL İZLE

BEN BU CİHANA SIĞMAZAM OYUNCU KADROSU

Oyuncular: Oktay Kaynarca (Cezayir), Ebru Özkan Saban (Leyla), Pelin Akil (Firuze), Ali Seçkiner Alıcı (Kurban Baba), Hakan Karahan (Dumrul), Erkan Sever (Orhan), Ragıp Savaş (Atakan), Gülenay Kalkan Ünlüoğlu (Elmas), Eren Vurdem (Azamet), Aslı Sevi (Azade), Kerem Kupacı (Ethem), Ziya Kürküt (Bekir), Pelin Uluksar (Süheyla), Mina Derman (Suna), Batuhan Sezer (Ömer Asaf), Değer Alp (Canan), Başak Kıvılcım Ertanoğlu (Zühre), Burcu Binici (Meltem) ve Işıl Yücesoy (Gülendam)

Samsun'da devrilen ambulanstaki hasta ve refakatçisi yaralandı Samsun'da devrilen ambulanstaki hasta ve refakatçisi yaralandı

BEN BU CİHANA SIĞMAZAM YENİ BÖLÜM İZLE

Ben Bu Cihana Sığmazam dizisinin ATV'de 16 Nisan günü yayınlanan 64. bölümünü tek parça full izleyebileceğiniz link aşağıdadır. İşte dizi izle linki...

BEN BU CİHANA SIĞMAZAM 64. BÖLÜM FULL İZLE

Kaynak: Haber Merkezi