Show TV'de Salı akşamları heyecanla izlenen Bahar dizisinin dokuzuncu bölümü 16 Nisan 2024 tarihinde yayınlandı. Peki Bahar 9. bölümde neler oldu? Bahar 9. bölüm tek parça full izle linki hangisi?

Bahar 9. Bölüm Özeti:

Parla, Selim'in söylediklerine inanmasa da Rengin'le konuşmak ister. Fakat Rengin'in kaza yaptığı haberiyle yıkılır. Hastanede Timur'un Rengin için endişelendiğini gören Bahar iyice şüphelenir. Bir yandan Parla'ya destek olup onunla bağ kurarken diğer yandan Timur'la yüzleşmeye hazırlanır. Timur ise her şeyi dengede tutmaya çalışsa da başarılı olamaz.

Bah S1Ui

Evren, Parla'yla yakın bir bağ kurar. Bu bağla birlikte Evren'in geçmişindeki sır perdesi de aralanmaya başlar. Gelen sürpriz misafir ise tüm dengeleri değiştirir ve Bahar büyük bir tehlikeyle karşı karşıya kalır!

Bahar 9. Bölüm Tek Parça Full İzle Linki:

Show TV'nin resmi internet sitesi üzerinden Bahar 9. bölümü tek parça full olarak izleyebilirsiniz: https://www.showtv.com.tr/dizi/tanitim/bahar/2941

Bahar 8. Bölüm Konusu:

Bahar 8. bölümde; Bahar, ölümle karşı karşıya geldiğinde dışarıdan 'kusursuz' görünen ailesinin ve özellikle de eşi Timur'un bambaşka bir yüzüyle karşılaşır. Bahar'ın ani hastalığı ailedeki tüm dinamikleri değiştirir. Bu süreçte Evren, her anlamda Timur'un rakibi haline gelir. Bahar'ın ise hayatını yeniden inşa etmesi trajikomik hikayelerle izleyiciye umut aşılar.

BAHAR DİZİSİ OYUNCULARI KİMLER?

Demet Evgar Bahar Yavuzoğlu

Buğra Gülsoy Evren Yalkın

Mehmet Yılmaz Ak Timur Yavuzoğlu

Hatice Aslan Nevra Yavuzoğlu

Ecem Özkaya Rengin Çevik

Kastamonu'da  "Özel Bireyler Çalıştayı" başladı Kastamonu'da "Özel Bireyler Çalıştayı" başladı

BAHAR YENİ BÖLÜM İZLE

Bahar dizisinin Show TV'de 16 Nisan 2024 Salı günü yayınlanan 9. bölümünü ( dokuzuncu bölüm ) tek parça full izleyebileceğiniz link.

BAHAR 9. BÖLÜM FULL İZLE LİNKİ

Kaynak: Haber Merkezi