Rize İsmail Kahraman Kültür Merkezinde düzenlenen ‘Gönül Sohbeti’ adlı geceye; MHP Rize İl Başkanı Zeki Mayı, Rize Ülkü Ocağı Başkanı İmdat Önçırak, 22 Temmuz seçimlerinde MHP’den Rize Milletvekil adayı İbrahim Kartal, MHP Rize İlçe başkanları, Rize İlçe Ülkü Ocağı başkanları ve vatandaşlar katıldı.

 

Gecenin açılış konuşmasını Rize Ülkü Ocağı Başkanı İmdat Önçırak yaptı. Önçirak, göreve geldiğimiz günden itibaren uyuşturucu ile mücadele, sportif faaliyetler, kültür faaliyetleri Rize gençlerinin milli şuuru ile şuurlaşması ve İslam ahlakı ile ahlaklaşmış karakteri düzgün gençlerin yetişmesi için çeşitli eğitim faaliyetleri yapılmaya çalışılmaktadır. Bilinen bir takım emperyalist güçlerin maşaları oyunlar oynamaktadır. Tarihten almış olduğumuz güç ile gerek bilim ve teknoloji alanında, gerek sportif alanda, gerekse savaş meydanında Türk milletini dünya milletleri arasında layık olduğu birinci sıraya taşımak için gereken mücadele verileceğini belirtti.

  

Daha sonra MHP Rize İl Başkanı Zeki Mayı konuşmasını yaptı. İl başkanı Mayı, 22 Temmuz seçimlerinde bizlerle birlikte olan bütün arkadaşlarımıza teşekkür ederim. 22 Temmuz seçimleri sonrası yüce Türk milletinin bize verdiği muhalefet görevini genel başkanımız Dr. Devlet Bahçeli’ nin önderliğinde meclise gönderdiğimiz önergelerle çözüm üretmekteyiz. Seçimlerde Türk milletinin verdiği kararlara saygılıyız. Bizler için 22 Temmuz ne bir başlangıçtır nede bir son… Bizim hevesimiz bir dönem daha iktidarda kalıp, ceplerimize 3–5 lira fazla para, 1–2 gemi, birkaç yumurta, biraz mısır doldurma hevesi değildir.” dedi.

  

22 Temmuz seçimlerinde MHP’ den birinci sıra milletvekili adayı olan İbrahim Kartal ise, 22 Temmuz seçimlerinde milletimiz bizlere muhalefet görevi verdi. 22 Temmuz seçimlerinde herkes bize güvendiğini belirtmesine karşın, sandıkta oylarını bizlerden yana kullanmadıklarını belirtti. Kartal, 22 Temmuz seçimlerinden önce her ailenin kredi kartı borcunun olduğunu ve bu borçları ödeme güçlüğü çeken insanları kömür ve gıda yardımları ile aldattıklarını vurguladı. Kartal, beş sene iktidarda kalan hükümetin varlık gösteremediğini ama yinede milletimiz AKP’yi iktidar yaptığını söyledi. Kartal, AKP iktidarının 22 Temmuz’dan bu yana 5 ay geçmesine rağmen halen daha bir icraat gösteremediğini belirtti.

  

‘Gönül Sohbeti’ adlı gece şehitler için düzenlenen slayt gösterisi, yöresel sanatçıların söylediği türkülerin ardından Ülkücü camianın beğendiği bir isim olan Âşık Sefai sahneye çıktı. Söylediği türküler ve yaptığı atıf lamalarla izleyenlerin beğenisi aldı.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
Editör: HABER MERKEZİ