Monza Juventus maçı için nefesler tutulmuş durumda. İtalya Serie A maçında iki takım karşı karşıya geliyor. Taraftarlar tarafından Monza Juventus maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda canlı yayınlanıyor sorularının cevapları merak ediliyor. İşte Monza Juventus'un maçı hangi kanalda sorusunun cevabı ile birlikte Monza Juventus maçı canlı yayın izle linki... İşte canlı maç izle linki...

İtalya Serie A heyecanı devam ediyor...

MONZA JUVENTUS MAÇI

Monza Juventus maçı saat 22:45'de S Sport 2 veya S Sport Plus kanalı platformundan canlı olarak sporseverlerle buluşuyor. Monza Juventus maçını canlı seyretmek için aşağıdaki linke tıklayabilirsiniz...

Karabük'te uyuşturucu operasyonunda 1 şüpheli yakalandı Karabük'te uyuşturucu operasyonunda 1 şüpheli yakalandı

MONZA JUVENTUS MAÇI CANLI İZLE

NOT: S Sport, Bein Sports gibi çeşitli platformlar üzerinden yayınlanan spor müsabakalarını izleyebilmek için bu yayıncı kuruluşlara üye olmanız gerekebilmektedir.

Serie A'nın 13. haftasında Juventus ile Inter'in karşı karşıya geldiği derbi 1-1'lik beraberlikle tamamlandı.

İtalya Serie A'nın 13. haftasında Juventus, Inter'i ağırladı.

Mücadele 1-1'lik beraberlikle sona ererken ev sahibi takımın golünü 27'de Dusan Vlahovic, konuk ekibin golünü ise 33'te Lautaro Martinez attı. Inter'de forma giyen milli futbolcumuz Hakan Çalhanoğlu ilk başladığı maçta 83. dakikada yerini Kristjan Asllani'ye bıraktı.

Bu sonuçla birlikte puanını 32 yaparak liderliğini sürdüren Inter ligdeki bir sonraki maçında zorlu Napoli deplasmanına çıkacak.

30 puanla ikinci sırada kalan Juventus ise Monza'ya konuk olacak.

Editör: EDİTÖR - 3