Trabzon'da "24. Uluslararası Karadeniz Tiyatro Festivali" tamamlandı Trabzon'da "24. Uluslararası Karadeniz Tiyatro Festivali" tamamlandı

14 Nisan 2024 TV yayın akışı içerisinde yayınlanacak olan diziler izleyicilerin merak ettiği konular arasında yer alıyor. Bugün hangi diziler var Pazartesi günü en çok araştırılan arasında bulunuyor. Peki, bu akşam hangi diziler var, TV'de bugün hangi diziler var 2024, bugün hangi diziler var? İşte, bugünkü diziler ve saatleri...

Kızıl Goncalar 

"Kızıl Goncalar ne zamanKızıl Goncalar hangi gün?" soruları izleyiciler tarafından sıklıkla sorgulanıyor. Her hafta Pazartesi günü saat 20.00'da NOW kanalında yayınlanan Kızıl Goncalar dizisinin bu akşamki bölümü 14. bölümdür.

Ömer 

"Ömer dizisi hangi kanalda, saat kaçta?" sorusu seyircilerin sıklıkla araştırdığı konular arasında yer alıyor. Peki, Ömer dizisi hangi günÖmer dizisi ne zaman? Ömer dizisi her hafta Pazartesi saat 20.00'da yayınlanıyor. Star TV yayın akışı içerisinde yer alan Ömer dizisinin bugünklü bölümü 51. bölümdür.

Selahaddin Eyyubi Kudüs Fatihi

"Selahaddin Eyyubi yeni bölüm ne zaman?" sorusu haftanın ilk gününde hızla araştırılmaya başlayan konular arasında girdi. TRT1 dizileri arasında yer alan Selahaddin Eyyubi dizisinin bu akşamki bölümü 20. bölümdür.

Rüzgarlı Tepe 

Kanal 7 dizileri arasında yer alan Rüzgarlı Tepe dizisinin bugünkü bölümü 76. bölümdür.

Kaynak: Haber Merkezi