Bakan Yardımcısı Karaloğlu, Rize Valiliği ziyaretinin ardından Rize Belediyesini ziyaret ederek Belediye Başkanı Rahmi Metin ile görüştü. Burada zabıta ekipleriyle bir araya gelerek yeni yıllarını kutladı.

Servet Yardımcı: Herşey Rize’de Başladı “Bizim İşimiz Yardımcı Olmak” Servet Yardımcı: Herşey Rize’de Başladı “Bizim İşimiz Yardımcı Olmak”

Ardından Karaloğlu, beraberinde Vali Baydaş, Belediye Başkanı Metin, İl Emniyet Müdürü Murat Türesin, İl Jandarma Komutanı Albay Ali Güngör, İl Sahil Güvenlik SAGET-34 Bot Komutanı Başçavuş Kürşat Taştan ile İtfaiye, Sahil Güvenlik Karakol Komutanlığı, İl Jandarma Komutanlığını ziyaret etti.

Karaloğlu, burada askerlik yapan ikizler Kemal ve Kenan Saraç ile bir süre görüştükten sonra babaları Ali İhsan Saraç'ı arayarak yeni yılını kutladı.

Münir Karaloğlu, ikiz kardeşlerin paralı askerlik yapmak istememeleri nedeniyle kendilerini tebrik etti, konuşmanın ardından babayla asker çocuklarını telefonla konuşturdu.


Ali Paşa Polis uygulama noktasında durdurulan araç sürücülerine çikolata ikram eden Karaloğlu, İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğünü ziyaret ederek görev başındaki personele başarılar diledi

Kaynak: BÜŞRA BAYRAKTUTAN