Yılbaşı gecesi, görevi başında bulunan Emniyet, Jandarma ve 112 Acil Çağrı Merkezi çalışanlarını ziyaret eden Vali Cengiz Ünsal, şehrin huzur ve güvenliği noktasındaki birimleri denetleyerek, görevli personellerin yeni yılını kutladı ve hayırlı mesailer diledi.

2024 yılının ilk dakikalarında, ziyaretlerine Murgul İlçesi Polis Uygulama Noktası ile başlayan Valimiz Ünsal, görev başında olan emniyet personelinin yeni yıllarını tebrik ederek, görevlerinde başarılar diledi.

Ardından Artvin Bölge Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü ziyaret eden Vali Ünsal, “İlimizin güvenlik ve trafik düzenlemeleri noktasında fedakârca çalışan emniyet mensuplarımıza teşekkür eder, yeni yılın ülkemiz ve şehrimiz için huzur ve güven içinde geçmesini dilerim." şeklinde açıklamada bulundu.

Yılbaşı ziyaretlerinde bir sonraki durağı, Artvin İl Jandarma Komutanlığı olan Valimiz Ünsal, görevi başında bulunan jandarma personellerin yeni yılını kutlayarak “Jandarma teşkilatımızın üstün gayret ve özverisiyle, ilimizin güvenliğini sağlamak adına yaptıkları önemli görevleri takdirle karşılıyor, yeni yılın ülkemize ve ilimize huzur getirmesini diliyorum." ifadelerini kullandı.

Türkeli'de 6 katlı binada çıkan baca yangını söndürüldü Türkeli'de 6 katlı binada çıkan baca yangını söndürüldü

Programı devamında; 112 Acil Çağrı Merkezi'ni ziyaret eden Vali Cengiz Ünsal, burada görevli personelle bir süre sohbet ederek çalışmaları hakkında bilgi aldı. Yılbaşı gecesinde görevleri başında olan tüm personele özverili çalışmalarından dolayı teşekkür ederek yeni yılını kutlayan Vali Ünsal, 112 Acil Çağrı Merkezi personeline görevlerinde başarılar dileyerek ziyaretine son verdi.

112 Acil Çağrı Merkezi Müdürlüğü ziyaretleri sonrasında, Yusufeli Jandarma Kontrol Noktasına uğrayan Vali Ünsal; görev başında olan jandarma personelinin yeni yıllarını tebrik ederek, hayırlı mesailer ve çalışmalarında başarılar diledi.

Ziyaretlerine Emniyet Özel Harekât Şube Müdürlüğü ile devam eden Valimiz Ünsal, burada Özel Harekât Şubesinde görevli polis memurları ile bir araya gelerek yeni yıllarını kutlayıp, görevlerinde başarılar diledi.

Yılbaşı ziyaret ve denetimlerini tamamlamadan önce son olarak Köprübaşı Polis Kontrol Noktasını ziyaret eden Vali Ünsal, görevli emniyet personelinin yeni yıllarını tebrik ederek, görevlerinde kolaylıklar diledi.

 Artvinlilerin yeni yıla huzur ve güven içerisinde girmesi için il genelinde; 460 emniyet, 372 jandarma ve 41 sahil güvenlik olmak üzere 873 kolluk görevlisi yılbaşında görev yaptı. Yine il genelinde 49 polis devriyesi, 92 jandarma timi ve 3 sahil güvenlik yüzer unsuru olmak üzere 144 ekibi/unsuru görevlendirildi.

Ziyaret ve incelemeler sırasında; İl Emniyet Müdürü Hüseyin Adatepe, İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay Mehmet Çelik, 112 Acil Çağrı Merkezi Müdürü Şenol Çiftçioğlu da hazır bulundu.

Kaynak: HABER MERKEZİ