Açılış programında konuşan Hizmetiçi Eğitim Enstitüsü Müdürü Hızır İlyas ÖLKER tüm misafirlere ve katılımcılara “Hoş geldiniz.” diyerek verimli bir kurs programı diledi.

Çayeli Hizmetiçi Eğitim Enstitüsünün bütün kadrosu ile hem eğitim öğretim ortamlarında hem de ders dışı ortamlarda katılımcıları memnun etmek için elinden gelen gayreti göstereceğini ifade ederek kapılarının her daim açık olduğunu söyledi.

İnşaatta başına düşen demirle bitkisel hayata giren işçinin ailesine 8 milyon lira tazminat İnşaatta başına düşen demirle bitkisel hayata giren işçinin ailesine 8 milyon lira tazminat

Bakanlığımızın Hizmetiçi Eğitim Enstitülerini değerlendirme amacıyla uygulamaya koyduğu kurum değerlendirme anketlerinin de doldurulmasının kendilerini çok mutlu edeceğini belirten Enstitü Müdürümüz Çayeli Hizmetiçi Eğitim Enstitüsünün artık gelenek haline gelen ve çay tohumunun da yer aldığı hediyeleri hakkında bilgi verdi.

Tüm Akıl ve Zekâ Oyunları Federasyonu Görevlisi Merve ŞİRİKÇİ ve Ankara İl Milli Eğitim Müdürlüğünden Eğitim Görevlisi Esra Aslıhan CİNBİŞ ise kurs süreci hakkında bilgi verdi.

Açılış programında konuşan Rize İl Milli Eğitim Müdürü Yusuf TÜFEKÇİ tüm misafirlere ve katılımcılara “Hoş geldiniz.” diyerek yoğun programına rağmen enstitüde düzenlenen bütün programlara katılmaya gayret ettiğini belirtti.

Rize İl Milli Eğitim Müdürü olarak göreve başladığı andan itibaren eğitimin yapı taşı olan öğretmenlerle beraber olmaya gayret ettiğini ifade eden Rize Milli Eğitim Müdürü Yusuf Tüfekçi, "Eğitimin Kalbine Gidiyoruz" projesi kapsamında her fırsatta öğretmelerle bir araya gelmeye gayret ettiğinin altını çizdi.

Program günün anısına toplu fotoğraf çekimi ile sona erdi.

Kaynak: BÜŞRA BAYRAKTUTAN