Son 4 maçı kazanacak güçte olduklarını söyleyen teknik direktör Ümit Kayıhan “ Zorlu bir deplasmanı 3 puan la kapattık, artık kendi evimizde iki maçımızı 6 puan la kapatmak istiyoruz” dedi.

Kartal deplasmanında aldığı galibiyetle ligde ikinci sıraya yerleşen yeşil mavililer taraftarlara bayram hediyesi 3 puan hediye ederken teknik direktör Ümit Kayıhan ligin ilk yarısını 34 puan ile kapatmak istediklerini söyleyerek” Zorlu bir maç oynadık. Hafta boyu bu maça hazırlandık ve Kartalspor un kendi evinde maç kaybetmediğini biliyorduk. Taraftarlarımızın desteği ile yüzümüzün akı ile döndük” dedi.

İLK YARI VASATTI

Kartal maçının ilk yarısının her iki takım açısından vasat bir futbol olduğunu söyleyen teknik direktör Ümit Kayıhan ikinci yarı ile birlikte takımı iyi tanıdıklarını söyleyerek” Yaptığımız bir atakta 49 dakika da bulduğumuz gol ile takım daha diri olmaya başladı. Rakip takım gol bulma adına savunmada hata yapacaktı. Rizespor olarak son dakikalarda yediğimiz çok gol var. Bunu düşünerek tedbirimizi aldık” dedi.

4 DE 4 YAPACAĞIZ

Ligin ilk yarısının kendileri için bitmesine 4 maç kaldığını söyleyen teknik direktör Ümit Kayıhan “ Bir hafta bay geçeceğiz. Önümüzde 4 maçımız var. Bunlardan 3 ünü kendi evimizde oynayacağız. Bolu, Adana maçlarını Rize de oynadıktan sonra Tavşanlı deplasmanına gideceğiz ve son maçımızı Samsun ile kendi evimizde oynayacağız. Bu 4 maçın 4 ünü de kazanarak zirveye yerleşmek istiyoruz” dedi.

TARAFTARA BAYRAM HEDİYESİ

İstanbul da kendilerini destekleyen taraftarlara bayram hediyesi armağan ettiklerini söyleyen teknik direktör Ümit Kayıhan “ Bizi yalnız bırakmayan taraftarlarımıza teşekkür ediyorum. Artık bu maç geride kaldı. Önümüzde kendi evimizde oynayacağımız Bolu maçı var. Bunun hazırlıklarına bugün başlıyoruz. Hafta sonu oynayacağımız Bolu maçını kazanarak yolumuza devam edeceğiz” dedi.

Editör: HABER MERKEZİ