Toplantıda, il genelinde vatandaşların huzur ve güven ortamında hayatlarını sürdürmelerini sağlamak amacıyla alınan ve alınması planlanan güvenlik tedbirleri ele alındı.

Toplantıda, 25. Hudut Tugay Komutan Yardımcılığı Komutanı P. Alb. M. Kelami Kablay, Vali Yardımcısı Berker Çırak, İl Emniyet Müdürü Hüseyin Adatepe, İl Jandarma Komutanı Kd.Alb. Mehmet Çelik ve ilgili kurum amirleri hazır bulundu.

Toplantıda, Artvin'in genel güvenlik durumu ve huzur ve asayişe yönelik değerlendirmeler yapıldı. Alınan ve alınması planlanan güvenlik tedbirleri görüşüldü. Ayrıca, vatandaşların can ve mal güvenliğinin korunmasına yönelik çalışmalar ele alındı.

Vali Ünsal, yaptığı konuşmada, "Vatandaşlarımızın huzur ve güven ortamında hayatlarını sürdürmelerini sağlamak en öncelikli görevimizdir. Bu amaçla, il genelinde gerekli tüm güvenlik tedbirlerini alıyoruz ve almaya devam edeceğiz. Asayişe yönelik her türlü olumsuzluğa karşı teyakkuzda olacağız" dedi.

Bayburt Temizlik Ekipleri Sokakları Yıkadı Bayburt Temizlik Ekipleri Sokakları Yıkadı

Ünsal, kurumlar arası koordinasyonun önemine de değinerek, "Güvenlik ve asayişte başarı, kurumlar arası uyumlu ve etkin bir çalışmayla mümkündür. Bu konuda tüm kurumlarımızla yakın bir iş birliği içerisindeyiz" diye konuştu.

Toplantı, karşılıklı görüş alışverişi ile sona erdi.

Kaynak: Haber Merkezi