Akçaabat'ta Robotik Kodlama Kursu Gençlerden Yoğun İlgi Görüyor Akçaabat'ta Robotik Kodlama Kursu Gençlerden Yoğun İlgi Görüyor

Son seçimlerde merkez belediyesi dahil olmak üzere 5 ilçeyi kazanarak oyunu 32 binden 40 bine çıkaran CHP, bu başarısını kutlamanın aksine, bazı kesimler tarafından başarısızlıkla suçlanıyor.

CHP Artvin İl Başkanlığı yarışında da adı geçenlerin bu tutumu, şaşkınlık yaratıyor. Başarılı sonuçların ardından CHP'yi övmek yerine, sosyal medya platformları ve haberler aracılığıyla CHP'yi başarısızlıkla suçlamak, kasıttan ve kıskançlıktan öteye geçmiyor.

CHP Artvin Milletvekili TBMM İdare Amiri Av. Uğur Bayraktutan ve CHP Artvin İl Başkanı Orhan Yusuf Atan, bu başarının en önemli mihenk taşı olduklarını hatırlatıyorlar. Ancak, her iki isim de şu anda sessiz kalarak başarıya gölge düşürmeye çalışanlarla polemiğe girmemeyi tercih ediyorlar.

Ancak, bazı iddialar var ki, bardağın taşmasına sebep olabilir. İddiaların detaylarına ilişkin henüz net bir açıklama yapılmazken, Bayraktutan ve Atan'ın da bu tür hazımsızlık yapan iddialarla mücadele etmek zorunda kalabilecekleri belirtiliyor.

Kaynak: Haber Merkezi